Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.

 

Στην ετιρεί του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ζητούν να προληφθούν, ως αορίστου χρόνου, οι καθαρίστριες του Ιδρύματος ,αντιδρώντας την πρόθεση της Πρυτανικής Αρχής να εργαστούν σε εργολάβο με δίμηνες συμβάσεις.

 

Για το λόγο αυτό πραγματοποίησαν   διαμαρτυρίας  το πρωί στη θόλο του και η συνάντηση που είχαν  ζητήσει με τον αντιπρύτανη αναβλήθηκε .

Ωστόσο από την Πρυτανεία, σχετικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας , ς και συντήρησης του Π.Θ. τονίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι του προτος θα αποτελούσε η μεταφορά κονδυλίων  από τον τακτικό προϋπολογισμό  προς την Εταιρεία Αξιος Ακίνητης Περιουσίας με συγκεκριμένο σκοπό  την κάλυψη των αναγκών της  καθαριότητας , ς και συντήρησης.

Επίσης σημειώθηκε: «Αναμένοντας την αλλαγή του νομικού πλαισίου η Πρυτανεία αποφάσισε  στο μεσοδιάστημα να αναθέσει  προσωρινά την καθαριότητα  στην Επιτροπή Ερευνών (επισυνάπτοντας  συμβάσεις δυο μηνών και έπειτα  συμπληρωματικές 20 ημερών.) Η κατανοητή καθυστέρηση στην αναμενόμενη αλλαγή του νομικού πλαισίου μας αναγκάζει σε πρόχειρου διαγωνισμού δυο μηνών , για να καλυφτεί το διάστημα μέχρι την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου , καθώς οι διαθέσιμοι  πόροι από την Επιτροπή  Ερευνών εξαντλήθηκαν.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση