Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.

 

Στην εταιρεία του Πανεπιστημίου ς ζητούν να προληφθούν, ως αορίστου χρόνου, οι καθαρίστριες του Ιδρύματος ,αντιδρώντας την πρόθεση της Πρυτανικής Αρχής να εργαστούν σε εργολάβο με δίμηνες συμβάσεις.

 

ια το λόγο αυτό πραγματοποίησαν συγκέντρωση  ς  το πρωί στη θόλο του Π.Θ. και η συνάντηση που είχαν  ζητήσει με τον αρύτανη αναβλήθηκε .

Ωστόσο από την Πρυτανεία, σχετικά με τις υπηρεσίες ς , φύλαξης και ς του Π.Θ. τονίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι λύση του προβλήματος θα αποτελούσε η μεταφορά κονδυλίων  από τον τακτικό προϋπολογισμό  προς την Εταιρεία Αξιος Ακίνητης Περιουσίας με συγκεκριμένο σκοπό  την κάλυψη των αναγκών της  ς , φύλαξης και ς.

Επίσης σημειώθηκε: «Αναμένοντας την αλλαγή του νομικού πλαισίου η Πρυτανεία αποφάσισε  στο μεσοδιάστημα να αναθέσει  προσωρινά την καθαριότητα  στην Επιτροπή Ερευνών (επισυνάπτοντας  συμβάσεις δυο μηνών και έπειτα  συμπληρωματικές 20 ημερών.) Η κατανοητή καθυστέρηση στην αναμενόμενη αλλαγή του νομικού πλαισίου μας αναγκάζει σε προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού δυο μηνών , για να καλυφτεί το διάστημα μέχρι την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου , καθώς οι διαθέσιμοι  πόροι από την Επιτροπή  Ερευνών εξαντλήθηκαν.»

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση