Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθαριστριών του Π.Θ.

 

Στην εταιρεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ζητούν να προληφθούν, ως αορίστου χρόνου, οι καθαρίστριες του Ιδρύματος ,αντιδρώντας την πρόθεση της Πρυτανικής Αρχής να εργαστούν σε εργολάβο με δίμηνες συμβάσεις.

 

Για το λόγο αυτό πραγματοποίησαν συγκέντρωση  διαμαρτυρίας  το πρωί στη θόλο του Π.Θ. και η συνάντηση που είχαν  ζητήσει με τον αντιπρύτανη αναβλήθηκε .

Ωστόσο από την Πρυτανεία, σχετικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας , φύλαξης και συντήρησης του Π.Θ. τονίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι βιώσιμη λύση του προβλήματος θα αποτελούσε η μεταφορά κονδυλίων  από τον τακτικό προϋπολογισμό  προς την Εταιρεία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας με συγκεκριμένο σκοπό  την κάλυψη των αναγκών της  καθαριότητας , φύλαξης και συντήρησης.

Επίσης σημειώθηκε: «Αναμένοντας την αλλαγή του νομικού πλαισίου η Πρυτανεία αποφάσισε  στο μεσοδιάστημα να αναθέσει  προσωρινά την καθαριότητα  στην Επιτροπή Ερευνών (επισυνάπτοντας  συμβάσεις δυο μηνών και έπειτα  συμπληρωματικές 20 ημερών.) Η κατανοητή καθυστέρηση στην αναμενόμενη αλλαγή του νομικού πλαισίου μας αναγκάζει σε προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού δυο μηνών , για να καλυφτεί το διάστημα μέχρι την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου , καθώς οι διαθέσιμοι  πόροι από την Επιτροπή  Ερευνών εξαντλήθηκαν.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση