Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Σε Θεσσαλία και Λαμία ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου
Σε Θεσσαλία και Λαμία ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου

Σε Θεσσαλία και Λαμία ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου

Τριήμερη επίσκεψη, από την Τετάρτη 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλία και στη Λαμία ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του, καθηγητή Παντελή Κυπριανό.

Ο κ. Γαβρόγλου θα συναντηθεί με τις διοικήσεις και τους καθηγητές του και των Θεσσαλίας και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτος, ενώ αντικείμενο των συζητήσεων θα είναι η διαμόρφωση του νέου χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του υπουργού θα είναι την Τετάρτη 8 Αυγούστου τα , όπου θα συναντηθεί στις 12:00 με τις διοικήσεις και το προσωπικό του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του .

Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Κατόπιν ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στην Καρδίτσα, όπου στις 17:00 θα συναντηθεί με καθηγητές και το προσωπικό του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Τμημάτων του που εδρεύουν εκεί.

Στις 19:30  θα συναντηθεί στο ίδιο μέρος με τις δημοτικές αρχές και φορείς.

Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ο υπουργός θα μεταβεί στη όπου στις 10:00 θα επισκεφτεί το και θα έχει ανοιχτή -συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη και θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη  Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο της Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 14:30 ο υπουργός θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 17:30 θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις 20:00 θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου, θα μεταβεί στη Λαμία όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας καθώς και με τον δήμαρχο Λαμίας  Νίκο Σταυρογιάννη και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση