Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Σε έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ που διεξήχθη στο Βερολίνο από 9-13 Μαρτίου έδωσε δυναμικά το παρών η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη συμμετοχή δικού της περιπτέρου στο χώρο της Ελλάδας ως συνεκθέτης του Ε.Ο.Τ., σε μία έκθεση που αποτελεί τουριστικό χρηματιστήριο δίνοντας την ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις, καθώς και παρουσίασης σε πλήθος επισκεπτών, συνεχίζει την προσπάθεια προβολής και ανάδειξης του τουριστικού της προϊόντος διεθνώς.

Μέρος της ITB είναι το ITB CONVENTION, κατά τη διάρκεια του οποίου αναλύονται τα πιο σημαντικά ζητήματα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και παρουσιάζονται λύσεις και παραδείγματα επιτυχημένων πρακτικών για τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις. Για τρίτη συνεχή χρονιά αύξηση σημείωσε ο αριθμός των Γερμανών τουριστών που πραγματοποίησαν το κύριο ταξίδι των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι των Τour Οperators είναι αισιόδοξοι για την πορεία της τουριστικής κίνησης από τη Γερμανία στην και τονίζουν, ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, είχε συνολικά στον τομέα του τουρισμού.

Συμμετοχή είχε επίσης η Περιφέρεια μέσω εκπροσώπου της σε workshop για ταξιδιωτικούς που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. με τον Τ.Ο. Thomas Cook και την αεροπορική εταιρία Condor στο CityCube Berlin, όπου παρουσιάστηκαν οι τουριστικοί προορισμοί της Θεσσαλίας και διανεμήθηκαν σ’ αυτούς ενημερωτικό – διαφημιστικό υλικό της περιοχής και αναμνηστικά με προϊόντα τοπικού χαρακτήρα.

Σημαντική υπήρξε και η προσφορά ξενοδόχων της Θεσσαλίας σε πακέτα δωρεάν διανυκτερεύσεων που κληρώθηκαν σε επισκέπτες του περιπτέρου της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παράλληλα με τις εκδηλώσεις μουσικών – καλλιτεχνικών προγραμμάτων και Show Cooking που έλαβαν χώρα.

Στην έκθεση παρευρέθηκε η υπουργός Τουρισμού η οποία επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ στην αποστολή της Περιφέρειας συμμετείχαν τα στελέχη Αργύρης Μεριάς και η Νατάσσα Καλύβα, καθώς και επαγγελματίες του ευρύτερου τουριστικού τομέα της περιοχής που είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν το τουριστικό τους προϊόν, μέσω συναντήσεων με αντιπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων της Γερμανίας.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ (2)ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΒΕΡΟΛΙΝΟ (4)

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση