Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΛΑΡΙΣΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων
Ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων

Ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων

Κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα ζεσταίνουν τις μηχανές τους για το περίφημο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ (10 και 11 Οκτωβρίου 2015) ,που φέτος επισκέπτεται τη χώρα των Κενταύρων και της Αργούς (εκκίνηση από Βόλο 10/10, τερματισμός ΟΛΥΜΠΟΣ).

Άρχισαν ,ήδη οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 και που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά στην ιστορία το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα -Θεσσαλία) και η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων ( ΛΕΚΟΒ ), το έτος 2012 .

Το Ράλι αυτό υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για 4η συνεχή χρονιά σε , πλέον, με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπονται και την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ).

Ένα πραγματικό ράλι για σκληρούς οδηγούς και υψηλή αδρεναλίνη, που μόνο το Ράλι Ολύμπου του Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ και της ΛΕΚΑΜ προσφέρει. Οποιαδήποτε προσπάθεια αντιγραφής του είναι μάταια .

Το Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ και η ΛΕΚΑΜ σε μια ακόμα μεγάλη δράση τους για ΄να ταξιδέψουν μαγικές εικόνες της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.

με ΕΟ-ΦΙΛΠΑ (),ΛΕΚΑΜ(Θεσσαλονίκη) ,ΛΕΚΟΒ (Βόλος),ΣΚΑΛ ()

, το αυθεντικό διεθνών προδιαγραφών 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2015 που κόβει την ανάσα όλων.

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 το ράλι θεσμός για την Ελλάδα.

Φέτος αγαπημένος προορισμός η και το βουνό των Κενταύρων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση