Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΛΑΡΙΣΑ » Ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων
Ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων

Ράλλυ κλασσικών αυτοκινήτων

Κλσσικά υτοκίνητα-αντίκα ζεσταίνουν τις μηχανές τους για το περίφημο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΙ ΟΛΥΜΠΟΥ (10 και 11 Οκτωβρίου 2015) ,που φέτος επισκέπτεται τη χώρα των Κενταύρων και της Αργούς (εκκίνηση από Βόλο 10/10, τερματισμός ΟΛΥΜΠΟΣ).

Άρχισαν ,ήδη οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Όλυμπου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 και που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά στην ιστορία το Δίκτυο “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ” (Ελασσόνα -Θεσσαλία) και η Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου( ΛΕΚΟΒ ), το έτος 2012 .

Το Ράλι αυτό υλοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για 4η συνεχή χρονιά σε συν, πλέον, με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων ς (ΛΕΚΑΜ), που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπονται και την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ ,της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ).

Ένα πραγματικό ράλι για σκληρούς οδηγούς και υψηλή αδρεναλίνη, που μόνο το Ράλι Ολύμπου του Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ και της ΛΕΚΑΜ προσφέρει. Οποιαδήποτε προσπάθεια ς του είναι μάταια .

ίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ και η ΛΕΚΑΜ σε μια ακόμα μεγάλη δράση τους για ΄να ταξιδέψουν μαγικές εικόνες της ς σε όλο τον κόσμο.

Συν με ΕΟ-ΦΙΛΠΑ (Αθήνα),ΛΕΚΑΜ(Θεσσαλονίκη) ,ΛΕΚΟΒ (Βόλος),ΣΚΑΛ (Λάρισα)

Στο , το αυθεντικό διεθνών προδιαγραφών 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2015 που κόβει την ανάσα όλων.

Στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 το ράλι θεσμός για την .

Φέτος αγαπημένος προορισμός η Αργώ και το βουνό των Κενταύρων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση