Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Ποσό 60,5 εκτ. ευρώ στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας από τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής
Ποσό 60,5 εκτ. ευρώ στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας από τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Ποσό 60,5 εκτ. ευρώ στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας από τον 4ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Συνάντηση Αγορστού- Τριαντόπουλου σήμερα στην Αθήνα

 Συνάντηση με τον γ.γ. ς Πολιτικής Χρήστο Τριαντόπουλο   είχε σήμερα στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Χρήστος Μιχαλάκης, προκειμένου να συζητήσουν το  θέμα της ενίσχυσης των θεσσαλικών επιχειρήσεων που υπέστησαν ζημία από τη του τζίρου και τον 4ο  κύκλο  του Προγράμματος Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Μέχρι στιγμής, στο Πρόγραμμα έχουν ενταχθεί 17.250 επιχειρήσεις  σε όλη τη Θεσσαλία, οι οποίες έχουν λάβει 60,5 εκατομμύρια . Αυτό σημαίνει, ότι το 50% των χρημάτων, δηλαδή 30,25 εκατομμύρια δεν επιστρέφονται, ενώ τα υιπα 30,25 εκατομμύρια θα επιστραφούν μετά το 2022, σε 40 μηνιαίες δόσεις, με επιτόκιο 0,78%.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τις επιχειρήσεις περιοχών που έπληξε ο Ιανός, καθώς στο Πρόγραμμα  εντάσσονται και επιχειρήσεις που δεν έχουν υποστεί τζίρου.

Αθροιστικά, από τον 1ο κύκλο  του Προγράμματος Επιστρεπτέας Προκαταβολής μέχρι σήμερα, οι επιχειρήσεις της ς Θεσσαλίας ενισχύθηκαν συνολικά με 175 εκατομμύρια ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση