Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον Χειμώνα με 189 μηχανήματα και 13.000 τόνους αλάτι
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον Χειμώνα με 189 μηχανήματα και 13.000 τόνους αλάτι

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον Χειμώνα με 189 μηχανήματα και 13.000 τόνους αλάτι

 

 

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με 13.000 τόνους αλάτι και 189 μηχανήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν από την έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

Τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρουσίασε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κατά την υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια αλατιού και τη μίσθωση μηχανημάτων (αποχιονιστικά, γκρέιντερ, φορτωτές και αλατιέρες) για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

«Υπογράψαμε σήμερα τις συμβάσεις για τους αποχιονισμούς στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την τοποθέτηση μηχανημάτων σε προσδιορισμένα σημεία περιοχών που δέχονται το μεγαλύτερο όγκο χιονιού κατά τους χειμερινούς μήνες και ταυτόχρονα έχουμε δημιουργήσει σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού. Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων επικίνδυνων καταστάσεων ούτος ώστε να δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Σε όλη τη Θεσσαλία και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες σε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες και τις τεχνικές έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και είμαστε έτοιμοι για το χειμώνα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση