Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον Χειμώνα με 189 μηχανήματα και 13.000 τόνους αλάτι
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον Χειμώνα με 189 μηχανήματα και 13.000 τόνους αλάτι

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Σε πλήρη ετοιμότητα για τον Χειμώνα με 189 μηχανήματα και 13.000 τόνους αλάτι

 

 

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η της , με 13.000 τόνους και 189 για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

Τον σχεδιασμό της παρουσίασε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας κατά την υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια αλατιού και τη μίσθωση μηχανημάτων (αποχιονιστικά, γκρέιντερ, φορτωτές και αλατιέρες) για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

«Υπογράψαμε σήμερα τις συμβάσεις για τους αποχιονισμούς στη και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την τοποθέτηση μηχανημάτων σε προσδιορισμένα σημεία περιοχών που δέχονται το μεγαλύτερο όγκο χιονιού κατά τους χειμερινούς μήνες και ταυτόχρονα έχουμε δημιουργήσει σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού. Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων επικίνδυνων καταστάσεων ούτος ώστε να δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας στη των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Σε όλη τη και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες σε με τους αντιπεριφερειάρχες και τις τεχνικές έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και είμαστε έτοιμοι για το χειμώνα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται η  εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών #κουνουποκτονία - https://t.co/rVdUWlfTQr -

  • Συνάντηση  συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με τον υπουργό Κ. Σκρέκα … - https://t.co/jX2wFgQMTo -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου - https://t.co/8GGUNargMr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση