Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Παρουσιάζεται το προσχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Παρουσιάζεται το προσχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Παρουσιάζεται το προσχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και 13:00 στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα

H Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Marketing Greece, ο επιχειρησιακός βραχίονας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και η Coca -Cola Τρία Έψιλον, αναπτύσσουν τη «Σύμπραξη Τουρισμού για τη Θεσσαλία» μία πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα, πλατφόρμα συνεργασίας για τη στήριξη και την ενίσχυση του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της σύμπραξης εκπονείται από τη Marketing Greece του ΣΕΤΕ, Σχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος και Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας το προσχέδιο του οποίου παρουσιάζεται την προσεχή Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και 13.00 στη νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Καλλισθένους 27 και Θεοφράστου, Λάρισα).

Το προσχέδιο θα παρουσιάσει ο γενικός διευθυντής Marketing Greece κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, ενώ ομιλίες θα κάνουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο γενικός διευθυντής του ΣΕΤΕ Γιώργος Αμπράζης και η διευθύντρια επικοινωνίας της 3Ε Αγγελική Πατρούμπα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εκπροσώπους οργανισμών και φορέων που έχουν προσκληθεί καθώς και με πολίτες (την εκδήλωση μπορεί να παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί).

Σημειώνεται ότι στον ιστότοπο της Περιφερείας Θεσσαλίας έχει ήδη αναρτηθεί και τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το προχέδιο Μάρκετινγκ Τουριστικού Προϊόντος & Στρατηγικής Ανταγωνιστικής Ταυτότητας.

Όποιος επιθυμεί, εκπρόσωπος οργανισμού ή φορέα αλλά και πολίτης έχει τη δυνατότητα να καταθέσει σχόλια, παρατηρήσεις, διορθώσεις, προτάσεις, αλλά και συνοδευτικό υλικό στο email: grafeioperifereiarxi@gmail.com, προκειμένου να διαμορφωθεί στην τελική του μορφή το κείμενο. Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων παρέχεται ειδικό Ερωτηματολόγιο.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την αρχική, μη εξαντλητική, προσέγγιση καταγραφής στοιχείων, η οποία θα εμπλουτιστεί από τα στοιχεία της διαβούλευσης και ΔΕΝ αποτελεί το ολοκληρωμένο Σχέδιο Μάρκετινγκ, το οποίο θα εκπονηθεί ΜΕΤΑ την διαβούλευση και έως τέλος Ιανουαρίου 2017.

Οι προτάσεις των συμμετεχόντων θα ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία εκπόνησης και οριστικοποίησης του Σχεδίου Μάρκετινγκ του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που περιλαμβάνει την ερευνητική ανάλυση, την αποτύπωση των στοιχείων τουριστικών προϊόντων, την στρατηγική μάρκετινγκ και στόχευσης, την χαρτοφυλακίου τουριστικών προϊόντων για τους προορισμούς, την σύνθεση της ανταγωνιστικής ταυτότητας και την διαμόρφωση πλατφόρμας προβολής καθώς και το πλάνο επικοινωνίας τριετίας.

Περισσότερα στο: http://www.thessaly.gov.gr/main.aspx?catid=128

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση