Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Παράταση στις ημερομηνίες ΚΤΕΟ για τα οχήματα σε Αλμυρό, Φάρσαλα και Καρδίτσα
Παράταση στις ημερομηνίες ΚΤΕΟ για τα οχήματα σε Αλμυρό, Φάρσαλα και Καρδίτσα

Παράταση στις ημερομηνίες ΚΤΕΟ για τα οχήματα σε Αλμυρό, Φάρσαλα και Καρδίτσα

Με του συντονιστή ς Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος Νικ. Ντίτορα, παρατείνονται οι ημερομηνίες υποχρέωσης για δι τεχνικού ελέγχου των οχημάτων με έδρα ή διεύθυνση ς κατόχου τον δήμο Φαρσάλων της , το δήμο Αλμυρού της Π.Ε. και τους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε:

Α) Η παράταση κατά 60 ημέρες συνολικά, της διάρκειας ισχύος εκάστου ΔΤΕ κάθε κατηγορίας οχήματος με έδρα ή διεύθυνση ς κατόχου τον δήμο Φαρσάλων της , τον δήμο Αλμυρού της Π.Ε και τους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, εφόσον η ημερομηνία λήξης του εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από 18-9-2020 έως και την 30-9-2020.

Β) Η παράταση κατά 30 ημέρες συνολικά της διάρκειας ισχύος εκάστου ΔΤΕ κάθε κατηγορίας οχήματος με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας κατόχου τον δήμο Φαρσάλων της Π.Ε. Λάρισας, τον δήμο Αλμυρού της Π.Ε ς και τους δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, εφόσον η ημερομηνία λήξης του εμπίπτει εντός της χρονικής περιόδου από την 1-10-2020 έως και την 31-10-2020.

Γ) Κατά το διάστημα των ημερών της παράτασης, δεν θα επιβάλλεται πρόστιμο.

Δ) Για όσα ΔΤΕ λήγουν από την 1-11-2020 και μετά, θα ισχύσει η θεσμοθετημένη συχνότητα ελέγχου.

Ε) Στις περιπτώσεις που ένα ΔΤΕ είχε καταστεί εκπρόθεσμο πριν από την ημερομηνία 18-9-2020, στον υπολογισμό της καταβολής του ειδικού τέλους εκπροθέσμου δεν θα υπολογίζεται το χρονικό διάστημα της παράτασης που ισχύει για κάθε δελτίο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση