Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Πάνω από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους δήμους της περιοχής
Πάνω από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους δήμους της περιοχής

Πάνω από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους δήμους της περιοχής

Περισσότερους από 60 τόνους φρούτων διένειμε η Θεσσαλίας το τελευταίο διάστημα μέσω Δήμων της περιοχής σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και πολίτες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Τα φρούτα συγκεκριμένα διανεμήθηκαν σε ωφελούμενους κοινωνικών δομών, στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και σε όσους υπέβαλαν αίτηση για το επισιτιστικό πρόγραμμα. Το υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια θεματική αντιπεριφερειάρχης Μαρία Μαμάρα σημείωσε τα εξής: «Η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, διένειμε συνολικά περισσότερους από 60 τόνους φρούτων σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη στην περιοχή μας.

Αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, κάθε πρωτοβουλία, δράση και ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση των τελευταίων ετών στη χώρα μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση