Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η 27η Σεπτεμβρίου
Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η 27η Σεπτεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η 27η Σεπτεμβρίου

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (World Tourism Day) έχει ανακηρυχθεί η 27η Σεπτεμβρίου.

 

Με αφορμή την ο Τουρισμού ,Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Γιάννης Μπουτίνας έκανε τις εξής δηλώσεις:«Είναι μια ημέρα που μας υπενθυμίζει τις τεράστιες δυνατότητες του τόπου μας να αναδειχθεί, ακόμη πιο πολύ, τουριστικά. Η ανάδειξη του τουρισμού και η συμβολή του στην οικονομία, την  κοινωνία και τον πολιτισμό τον καθιστά έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες  ανάπτυξης της χώρας μας και ειδικότερα της Θεσσαλίας μας .

Εμείς , στην Θεσσαλίας έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε σε μεγάλο βαθμό τις για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και όλα τα στελέχη του τουρισμού σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δράσεις με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση κάθε μορφής τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη τους .

Το 2018 βραβευτήκαμε με το χρυσό βραβείο, στα Tourism Awards, ως η με την πιο ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο: «Thessaly Handcrafted by Time».

Και συνεχίζουμε… με σταθερά βήματα… έτοιμοι να υλοποιήσουμε τις επόμενες προωθητικές ενέργειες με ωφελούμενους, όλους τους εμπλεκόμενους, έμμεσα και άμεσα, με τον τουρισμό» .

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση