Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ  για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τον ύπατο αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα Jason Hepps και τον υπεύθυνο για θέματα ένταξης Πέτρο Μάστακα, υποδέχτηκαν σήμερα στην ο Πολιτισμού, Αθλητισμού, εολαίας, Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς.

Η σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της επιτυχούς ς μεταξύ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμων της Θεσσαλίας και τοπικών εταίρων για την υλοποίηση του προγράμματος στέγασης ESTIA από το 2017 έως το 2020.

Ο κ. Λιούπας ενημέρωσε τον ύπατο αρμοστή για το διαπολιτισμικών μεσολαβητών που χρηματοδοτεί η μέσω του και αφορά στην εκπαίδευση και πρόσληψη διερμηνέων- διαμεσολαβητών σε Κέντρα Κοινότητας της Θεσσαλίας.

Παράλληλα, συζητήθηκε η μετάβαση σε μια νέα εποχή ς μεταξύ της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα και της τοπικής αυτος, με την τελευταία να διεκδικεί αυξημένη χρηματοδότηση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι ανάγκες των προσφύγων.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση