Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Νέος “Θεσσαλάρχης” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία
Νέος “Θεσσαλάρχης” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Νέος “Θεσσαλάρχης” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

 Στη Λαμία ο Νικ. Μπάλσης

Ξεκίνησαν χθες το βράδυ οι κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης μέχρι πρότινος Συντονιστής Επιχειρήσεων Π.Σ. Θεσσαλίας – Στερεάς με έδρα την Λαμία, τοποθετείται στην Θεσσαλονίκη ως Συντονιστής Επιχειρήσεων Π.Σ. Μακεδονίας.
Την θέση του στην Λαμία αναλαμβάνει ο υποστράτηγος Κων. Παχίδης,  που εκτελούσε χρέη Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Σ. Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων με έδρα τα Γιάννενα.

Ο Αρχιπύραρχος Σωτ. Κορέλας,  διοικητής στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Στερεάς Ελλάδας,  μετατίθεται στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας ως διοικητής.

Την θέση του κ. Κορέλα στη Λαμία καταλαμβάνει ο Αρχιπύραρχος Νικ. Μπάλσης Νικόλαος, μέχρι πρότινος διοικητής στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας.

Οι κρίσεις στην Πυροσβεστική συνεχίζονται,  ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις,  καθώς και για τον ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Μπάλση στη Θεσσαλία.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλ. Μεϊκόπουλος: Επικίνδυνο για τις καλλιέργειες το νερό της Κάρλας λόγω υψηλής αλατότητας - https://t.co/NXX264hybu -

  • Ανάκαμψη των μικρoμεσαίων επιχειρήσεων: Εργαλεία και πηγές χρηματοδότησης - https://t.co/Y6kzo8IPfN -

  • Δύο θετικά κρούσματα στα rapid-test στο Πανθεσσαλικό - https://t.co/Dco4zseTQ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση