Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Νέοι έλεγχοι για Covid-19 στο σύνολο των οικισμών Ρομά στη Θεσσαλία
Νέοι έλεγχοι για Covid-19 στο σύνολο των οικισμών Ρομά στη Θεσσαλία

Νέοι έλεγχοι για Covid-19 στο σύνολο των οικισμών Ρομά στη Θεσσαλία

Ξεκινούν εντός της Μ. Εβδομάδας από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, της ς, του Πανεπιστημιακού οσοκομείου, του ΓΛ και των Κέντρων Υγείας

Επεκτείνονται οι έλεγχοι για την ανίχνευση κρουσμάτων κορωναϊού στο σύνολο των οικισμών Ρομά της Θεσσαλίας.

Στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, με τη συμμετοχή του υποδιοικητή της 5η ΥΠΕ Ηλ. Τσιαούση, του συντονιστή των δειγματοληπτικών ελέγχων και της ιχνηλάτησης, καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χρ. Χατζηχριστοδούλου και των διοικητών του Πανεπιστημιακού υ Δ. Κατσικονούρη και του ΓΝΛ Απ. Κομνού, αποφασίστηκε ότι: Στα μέσα της εβδομάδας ξεκινούν, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, των Υπηρεσιών Υγείας της ς Θεσσαλίας, του Πανεπιστημιακού υ, του Γενικού Νοσοκομείου ς και των Κέντρων Υγείας, θα γίνουν ιχνηλατήσεις επαφών και δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε συνολικά 11 οικισμούς Ρομά, σε όλη τη Θεσσαλία και συγκεκριμένα: στη Λάρισα σε , Τύρναβο, Φάρσαλα, στην Καρδίτσα σε Μαύρικα και Σοφάδες, σε τρεις οικισμούς στα και σε τρεις οικισμούς στο Βόλο.

«Με την πολύτιμη συνεργασία και καθοδήγηση της Πολιτικής Προστασίας και του υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά, του επικεφαλής καθηγητή για την αντιμετώπιση της πανδημίας Σ. Τσιόδρα, του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και των ειδικών επιστημόνων, προχωράμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για την προστασία της ανθρώπινης ς και της δημόσιας υγείας» τονίζει σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση