Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Nέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Β. Σποράδες και Λάρισα
Nέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Β. Σποράδες και Λάρισα

Nέα θετικά κρούσματα κορωναϊού σε Β. Σποράδες και Λάρισα

 

 

Εννέ νέ κορωναϊού καταγράφηκαν σε Β. Σποράδες και   από  7/8/2020 ώρα 14:00  έως 8/8/2020 ώρα 14:00.

Στην περιοχή των Β. Σποράδων

Καταγράφηκαν δύο  νέα Covid 19.

Ένα βρίσκεται στη  Σκόπελο, ενώ ένα ακόμη  στην Αλόννησο. Τα δύο κρούσματα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Στην περιοχή της ς

Καταγράφηκαν επτά  νέα κρούσματα Covid 19.

Τα δύο νέα κρούσματα προέρχονται από συρροή  κρουσμάτων (συνολικά 8 έως σήμερα) μετά από κοινωνική εκδήλωση στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Επιπρόσθετα άλλα τρία κρούσματα προέρχονται από  την ίδια περιοχή κοντά στην  πόλη της Λάρισας, ένα ακόμη κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (4.8.2020), ενώ τέλος υπάρχει και ένα ορφανό.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω ειδικής συντονιστικής ομάδας που συστήθηκε για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Η πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση