Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Νέα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια στη Θεσσαλία
Νέα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια στη Θεσσαλία

Νέα ιδιωτικά επενδυτικά σχέδια στη Θεσσαλία

 

Με χρηματοδότηση 23,5 εκατ. από το Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020

Διακόσιες δεκαεπτά νέες ιδιωτικές επενδύσεις σε όλη τη Θεσσαλίας εντάχθηκαν με του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στο  Leader  του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με χρηματοδότηση 23,5 εκατ.  .

Πρόκειται για νέα επενδυτικά σχέδια που οδηγούν σε επενδύσεις ύψους 43,8 εκατ. ευρώ για την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, τον εκσυγχρονισμό  τουριστικών καταλυμάτων σε και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

«Σε συνεργασία με τους προέδρους και τους εργαζομένους στις Αναπτυξιακές Εταιρίες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020,  χρηματοδοτούμε 217 νέα επιχειρηματικά σχέδια που οδηγούν σε επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 43,8 εκατομμυρίων ευρώ» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας . «Σε μια αναθεωρητική και μεταβατική εποχή, αξιοποιούμε τους πόρους του  Leader, για να στηρίξουμε τα επενδυτικά σχέδια ανθρώπων  που συνεχίζουν να  παράγουν και να δημιουργούν. Με συνολικό χρηματοδότησης 317,4 εκατ. ευρώ στηρίζουμε τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με έργα και δράσεις που δίνουν ανάσες ελπίδας για ένα δημιουργικό μέλλον» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

  • Π.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ: 64 νέα επενδυτικά σχέδια, συνολικής δημόσιας δαπάνης 7,96 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκαν στο Leader  του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Το που στο νομό Λάρισας διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Εταιρία (ΑΕΝΟΛ Α.Ε.), οδηγεί σε ιδιωτικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 14,8 εκατομμυρίων ευρώ.

 

  • ΠΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: 24 νέες ιδιωτικές επενδύσεις στη Μαγνησία και τις Σποράδες, εντάσσονται με στο  Leader  του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με χρηματοδότηση 1,86 εκατ.  ευρώ.  Το που στην ΠΕ. Μαγνησίας και Σποράδων διαχειρίζεται  η Εταιρία Ανάπτυξης Πηλίου (Ε.Α.Π Α.Ε). οδηγεί σε επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 3,28 εκατ. ευρώ.

 

  • ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:60 νέα ιδιωτικά επενδυτικά συνολικής δημόσιας δαπάνης 7,8 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Το πρόγραμμα που στο νομό Τρικάλων διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ – ΚΕΝΑΚΑΠ-Α.Ε. οδηγεί σε ιδιωτικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 14, 67 εκατ. ευρώ.
  • Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:69 νέα επενδυτικά σχέδια συνολικής δημόσιας δαπάνης 6,31 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καρδίτσας εντάσσονται στο Leader του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. Το πρόγραμμα που στο νομό Καρδίτσας διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ.)οδηγεί σε ιδιωτικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 11,11 εκατ. ευρώ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεαρή Αυστριακή κατήγγειλε βιασμό από τέσσερα άτομα στη Σκιάθο #βιασμός - https://t.co/vNI2VlDIMn -

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

"Αλιεύοντας" την είδηση