Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Να απαγορευτεί η μετακίνηση μη μόνιμων κατοίκων προς τα χωριά της περιφέρειας ζητά ο Κώστας Αγοραστός
Να απαγορευτεί η μετακίνηση μη μόνιμων κατοίκων προς τα χωριά της περιφέρειας ζητά ο Κώστας Αγοραστός

Να απαγορευτεί η μετακίνηση μη μόνιμων κατοίκων προς τα χωριά της περιφέρειας ζητά ο Κώστας Αγοραστός

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

ια τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού

Την πλήρη απαγόρευση ς των μη μόνιμων κατοίκων προς τα χωριά της περιφέρειας, ζητά ο Κώστας , για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού.

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. επισημαίνει τα εξής: «Μετά από σχετική , παρατηρείται αυξημένη κίνηση τις τελευταίες ώρες προς τα χωριά της ς, παρά τις όποιες σωστές προειδοποιήσεις της ς και τα αυστηρά μέτρα που έχει εξαγγείλει και έχει λάβει.

Ζητούμε την πλήρη απαγόρευση ς προς τα χωριά όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειάς μας, μη μόνιμων κατοίκων, προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωναϊού.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας, προκειμένου να μην παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση στα χωριά μας, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τους κατοίκους, όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, όλων των νομών της ς, που δοκιμάζονται σκληρά τις τελευταίες ημέρες».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση