Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η εσωτερική σύνδεση του Αεροδρομίου Κ. Ελλάδος με το “Ελευθέριος Βενιζέλος”
Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η εσωτερική σύνδεση του Αεροδρομίου Κ. Ελλάδος  με το “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Μιχ. Μιτζικός: Αναγκαία η εσωτερική σύνδεση του Αεροδρομίου Κ. Ελλάδος με το “Ελευθέριος Βενιζέλος”

H ανάγκη ς βούλησης για την αναβάθμιση του πολιτικού Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος στη Νέα Αγχίαλο επισημάνθηκε κατά την συνάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ και πολιτευτή Μαγνησίας της ΝΔ Μιχ. Μιτζικού με τον Αερολιμενάρχη κ. Ευσταθίου.

Ο κ. Μιτζικός κάλεσε τον Αερολιμενάρχη να μεριμνήσει ώστε να εξασφαλιστεί μια εσωτερική από τη Νέα Αγχίαλο προς την Αθήνα (Ελευθέριος ) και αντιστρόφως με τις αεροπορικές εταιρείες – Olympic Air Ways, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ευρωπαίοι που επιθυμούν να επισκεφθούν την περιοχή , αλλά και όσοι κάτοικοι της Κεντρικής Ελλάδος θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

« Αυτή είναι η διεθνής που εφαρμόζεται στα κι αυτή είναι που τα κρατά στη ζωή, αφού δεν μπορούν να επαφίενται μόνο στις εποχιακές πτήσεις τσάρτερ» επισήμανε ο κ. Μιτζικός που ενημερώθηκε για τις πτήσεις και για τις προοπτικές ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Κοινή διαπίστωση των δύο ανδρών ήταν ότι θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά η Πολιτεία γιατί ό,τι έγινε μέχρι σήμερα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη του Αεροδρομίου.

Ο Αερολιμενάρχης είπε πως θα πρέπει να υπάρξει βούληση και παρέμβαση προς τις αεροπορικές εταιρείες ώστε να αυξηθούν οι πτήσεις από και προς το Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επικεφαλής της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΛΟΥ» που είπε ότι είναι θέμα πολιτικής βούλησης η αναβάθμιση του Αεροδρομίου με την εσωτερική σύνδεση με το «Ελευθέριος », τονίζοντας ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το μοναδικό φυσικό κάλλος της περιοχής.

Ο κ. Μιτζικός δεσμεύθηκε να θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και πρότεινε το Αεροδρόμιο ως φορέας να μετέχει σε όλες τις τουρισμού των Δήμων και της Περιφέρειας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση