Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » Μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  
Μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  

Μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας  

Ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στ. ς, Νικόλαος Ντίτορας, στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την πρόληψη και προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19  και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συγκάλεσε σύσκεψη με τους τρεις  γενικούς δ/ντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Καταρχήν συνιστά στις υπηρεσίες να λάβουν υπόψη και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτείας όσον αφορά τα επείγοντα πρόληψης .

Με ευθύνη του προϊσταμένου της κάθε Υπηρεσίας θα προσδιοριστεί ο αριθμός των υπαλλήλων που πρέπει να παρίσταται καθημερινά στα γραφεία της Υπηρεσίας με εκ περιτροπής εργασία. Σε αυτή την περίπτωση, οι προϊστάμενοι σε με την Δ/νση Πληροφορικής και Επικοινωνιών επιδιώκουν την εξασφάλιση, ανάλογα με τη φύση του αντικειμένου της Υπηρεσίας, την εξ' αποστάσεως παροχή εργασίας με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση του υπαλληλικού προσωπικού, συνεκτιμώντας εκ παραλλήλου τυχόν περιπτώσεις ευπαθών ομάδων και αδειών ειδικού σκοπού, με σκοπό  την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Παρακαλούνται οι να επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας, μόνο για υποθέσεις/ζητήματα απολύτου ανάγκης.

Η συναλλαγή με τους θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υ(email) και τηλεμοιοτυπίας (fax) όπου αυτό είναι εφικτό.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, https://www.apdthest.gov.gr, για όλα τα τηλέφωνα και e-mail επις με τις διοικητικές δομές του φορέα μας στη Θεσσαλία και Στ. Ελλάδα.

Σε επείγουσες υποθέσεις και δη όπου απαιτείται η φυσική παρουσία του πολίτη μπορεί να γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επις με την Υπηρεσία για τον χρόνο και τρόπο εξυπηρέτησης του.

Οι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών θα καθορίσουν τον τρόπο παραλαβής των δικαιολογητικών για τις υποθέσεις αρμοδιότητάς και θα προβούν σε ανάρτηση σχετικής ς στην είσοδο των υπηρεσιών τους για την άμεση ενημέρωση του κοινού.

Η προσέλευση των πολιτών (και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις ) στις Υπηρεσίες θα γίνεται τηρώντας τα απαραίτητα ασφάλειας και με κατάλογο εισερχομένων.

Καλούμαστε με ψυχραιμία, σύνεση και προσοχή να συμβάλλουμε στην ανάσχεση της επιδημικής εξάπλωσης  του κορωνοϊού ευελπιστώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση