Βρίσκεστε εδώ:  / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Με virtual περίπτερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις TTR Romania και ITB Berlin
Με virtual περίπτερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις TTR Romania και ITB Berlin

Με virtual περίπτερα η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις TTR Romania και ITB Berlin

Με virtual «εικονικά» Περίπτερα, συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στις Διεθνείς Διαδικτυακές Τουριστικές Εκθέσεις TTR Virtual 2021 (18-21/02/2021) στο Βουκουρέστι Ρουμανίας και ITB Berlin – Now (9 – 12 /3/ 2021) Virtual.

«Εν μέσω πανδημίας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε το σχέδιο τουριστικής προβολής για το 2021 και προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, με έμφαση στην ηλεκτρονική προβολή και με την εκτεταμένη χρήση των social media» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα virtual Περίπτερα της Περιφέρειας σε Βουκουρέστι και Βερολίνο, απευθύνονται σε δύο σημαντικές τουριστικές αγορές – στόχους: Η έκθεση αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία, είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κλάδου και θεωρείται το «Χρηματιστήριο» του Τουρισμού.

Σημαντική είναι και η TTR Βουκουρεστίου, αφού από τη Ρουμανία, καταγράφονται τα τελευταία χρόνια αυξημένες τουριστικές ροές προς τη Θεσσαλία, τόσο οδικώς, όσο και αεροπορικώς μέσω των προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου από Βουκουρέστι, Κλουζ και Τιμισοάρα.

Μέσω της πλατφόρμας των virtual περιπτέρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι φορείς του τουρισμού έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων, να πραγματοποιήσουν business to business συναντήσεις και να προωθήσουν τουριστικούς προορισμούς .

«Σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική, στοχεύουμε στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό, με νέα εργαλεία προβολής και δυνατά μας τον καταδυτικό, περιπατητικό και γαστρονομικό τουρισμό» τονίζει ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας. «Ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις, εντατικοποιούμε την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των προϊόντων της Περιφέρειας και προωθούμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που θα δώσουν ανάσα στην οικονομική δραστηριότητα σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τους επιχειρηματίες του κλάδου».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση