Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου
Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου

Τις που προκάλεσν άγνωστοι στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου, τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, καταγγέλλει η Δημοτική Αρχή του Βόλου.

Όπως αναφέρεται από το Δήμο, προκλήθηκαν μεγάλες στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κυνοκομείου, με το σπάσιμο κλειδαριών στα ειδικά κλουβιά φιλοξενίας των αδέσποτων και ζημιές στην περίφραξη του χώρου, με θλιβερά αποτελέσματα για τα ίδια τα .

Μάλιστα επισημαίνεται ότι “αρκετά εξ' αυτών διέφυγαν προς τις γύρω κατευθύνσεις, αλλά αρκετά παρέμειναν επειδή υπάρχει τροφή, όμως, λόγω της εγκληματικής και απάνθρωπης δράσης των κακοποιών αυτών πλέον τα επιθετικά επιτίθενται και τραυματίζουν τα υιπα, ιδίως δε όσα ασθενούν, αφού πλέον δεν υπάρχει διαχωρισμός τους.”

Ήδη η Δημοτική Αρχή προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που κρυπτόμενοι άλλοι πίσω από δήθεν φιλοζωικές ευαισθησίες, αλλά στην ουσία δδικώντας την ανάκτηση “μεροκάματων” που χάθηκαν, και άλλοι αναζητώντας λόγους να νομιμοποιήσουν την τους ανυπαρξία, προβαίνουν (ή με τις πράξεις τους διευκολύνουν) σε τέτοιες βάρβαρες, εγκληματικές και πραγματικά απολίτιστες πράξεις.

Η Δημοτική Αρχή του Αχ. Μπέου ασφαλώς και δεν πτοείται από τέτοιους δαλισμούς και υπονομεύσεις του έργου της και θα συνεχίσει να δρα υπέρ της πόλης και των πολιτών και εν προκειμένω υπέρ της αποτελεσματικής προστασίας των ζώων, στο πλαίσιο μιας πραγματικής κοινωνικής ευαισθησίας και ενός πολιτισμού, που δεν είναι αλά καρτ και κυρίως εργαλείο εύκολου πλουτισμού και ιδιοτελούς υπηρέτησης προσωπικών φιλοδοξιών ορισμένων

Αν είναι πολιτισμένοι και ευαίσθητοι όσοι διευκολύνουν και προκαλούν τον κανιβαλισμό ανάμεσα στα ούτως ή άλλως ταλαιπωρημένα αυτά , ας μας επιτρέψουν εμείς να ανήκουμε στην σφαίρα των υπολοίπων.
Ας τους χαίρονται και ας τους καμαρώνουν τα διάφορα δημοσιογραφικά , που συνεχίζουν, μαζί, να βρομίζουν και να μολύνουν την πόλη μας…”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση