Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Υποτροφίες μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Υποτροφίες μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Υποτροφίες μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συναντήθηκε την Τρίτη 17-12-2019, ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος. Κύριο θέμα της συνάντησης οι που θα δοθούν για ακόμη μία χρονιά από την ΕΒΟΛ, μία πρωτοβουλία που ανήκει αποκλειστικά στον πρόεδρο της ΕΒΟΛ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Πρίντζο.

Η των σπουδαστών γίνεται με βάση, την οικονομική οικογενειακή κατάσταση όσων μαθητών πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τον τόπο διαμονής και καταγωγής τους, την αγροτική ιδιότητα των οικογενειών οι οποίες είναι ταυτόχρονα και μέλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό , ενώ λαμβάνονται υπόψη της επιτροπής και οι σοβαροί λόγοι υγείας των παιδιών ή των οικογενειών τους.

Η οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στα ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ ανά μήνα.

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας τους, ΕΒΟΛ και Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων θα στηρίξουν άπορες οικογένειες που ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η και πρόεδρος της Επιτροπής αρμόδιας για την των σπουδαστών ανέφερε -μεταξύ άλλων- «είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Πρίντζο, που για άλλη μια φορά επιδεικνύει πέραν του άρτιου επαγγελματισμού και την κοινωνική του ευαισθησία. Σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι μας, τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν την συμπαράσταση και στήριξη όλων μας και εύχομαι και άλλοι φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού με απώτερο σκοπό την σημαντική βοήθεια προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Πρίντζο για το πρότυπο συμπεριφοράς και ζωής που σφυρηλατεί στον τόπο και κυρίως για την εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπό μου και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση