Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Υποτροφίες μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Υποτροφίες μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Υποτροφίες μαθητών για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με την αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συναντήθηκε την Τρίτη 17-12-2019, ο πρόεδρος της ΕΒΟΛ . Κύριο θέμα της ς οι που θα δοθούν για ακόμη μία χρονιά από την ΕΒΟΛ, μία πρωτοβουλία που ανήκει αποκλειστικά στον πρόεδρο της ΕΒΟΛ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού κ. Πρίντζο.

Η επιλογή των σπουδαστών γίνεται με βάση, την οικονομική οικογενειακή κατάσταση όσων πέτυχαν την εισ τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τον τόπο διαμονής και κατς τους, την αγροτική ιδιότητα των οικογενειών οι οποίες είναι ταυτόχρονα και μέλη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, ενώ λαμβάνονται υπόψη της ς και οι σοβαροί λόγοι υγείας των παιδιών ή των οικογενειών τους.

Η οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στα παιδιά ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ ανά μήνα.

Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας τους, ΕΒΟΛ και Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει των ημερών των Χριστουγέννων θα στηρίξουν άπορες οικογένειες που ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Η και πρόεδρος της Επιτροπής αρμόδιας για την επιλογή των σπουδαστών ανέφερε -μεταξύ άλλων- «είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Πρίντζο, που για άλλη μια φορά επιδεικνύει πέραν του άρτιου επαγγελματισμού και την κοινωνική του ευαισθησία. Σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε όλοι μας, τέτοιες πρωτοβουλίες χρήζουν την συμπαράσταση και στήριξη όλων μας και εύχομαι και άλλοι φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου με απώτερο σκοπό την σημαντική προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Πρίντζο για το πρότυπο συμπεριφοράς και ζωής που σφυρηλατεί στον τόπο και κυρίως για την εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπό μου και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

"Αλιεύοντας" την είδηση