Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Yποστήριξη έναρξης πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων»
Yποστήριξη έναρξης πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων»

Yποστήριξη έναρξης πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων»

Επιστολή υποστήριξης του εγχειρήμτος ένρξης στο αεροδρόμιο της . Αγχιάλου από τον ερχόμενο Μάϊο, απέστειλε στην εταιρεία Condor το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων».

Εκτός από τις ευχές για καλή , αιτούνται και σταδιακή αύξηση των δρομολογίων, με στόχο αυτά να υποστηριχτούν τόσο από τους γερμανόγλωσσους που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, όσο και από Γερμανούς επισκέπτες και τουρίστες που θα θελήσουν να βρεθούν στην περιοχή της Μαγνησίας.

Ο Σύλλογος εξάλλου, όπως και στο παρελθόν, καταβάλει προσπάθεια ενημέρωσης και άλλων αεροπορικών εταιρειών για την ύπαρξη του αεροδρομίου έας Αγχιάλου και των δυνατοτήτων που προσφέρει η περιοχή συγκοινωνιακά για όλη την κεντρική Ελλάδα, αλλά και τις ομορφιές που υπάρχουν και την καθιστούν απ΄τις ομορφότερες στον κόσμο.

Με επιτυχία η κοπή της πίτας

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερη επιτυχία, παρουσία πλήθους μελών και φίλων, όπως και με ζωντάνια και κέφι, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε φέτος, στο «Κύλησε ο Τέντζερης» την 31 Ιανουαρίου 2016, ενώ όμορφη ατμόσφαιρα υπήρξε στο χώρο, από τη ζωντανή ελληνική , που χάρισε το συγκρότημα του καταστήματος.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Ζάξε, ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στα μέλη και τους τες για τη νέα χρονιά, προτρέποντας τους να συνεχίσουν όλοι μαζί, αυτό που ξεκίνησε στην πόλη μας πριν από έντεκα πλέον χρόνια και αφορά στη σύμπνοια και ανταλλαγή των πολλών και όμορφων πολιτιστικών στοιχείων .

"Αλιεύοντας" την είδηση