Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Yποστήριξη έναρξης πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων»
Yποστήριξη έναρξης πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου  από τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων»

Yποστήριξη έναρξης πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων»

Επιστολή υποστήριξης του εγχειρήματος έναρξης στο της Ν. Αγχιάλου από τον ερχόμενο Μάϊο, απέστειλε στην εταιρεία Condor το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων».

Εκτός από τις ευχές για καλή επιτυχία, αιτούνται και σταδιακή των δρομολογίων, με στόχο αυτά να υποστηριχτούν τόσο από τους γερμανόγλωσσους που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, όσο και από Γερμανούς επισκέπτες και που θα θελήσουν να βρεθούν στην περιοχή της Μαγνησίας.

Ο Σύλλογος εξάλλου, όπως και στο παρελθόν, καταβάλει προσπάθεια ενημέρωσης και άλλων αεροπορικών εταιρειών για την ύπαρξη του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου και των δυνατοτήτων που προσφέρει η περιοχή συγκοινωνιακά για όλη την κεντρική , αλλά και τις ομορφιές που υπάρχουν και την καθιστούν απ΄τις ομορφότερες στον κόσμο.

Με επιτυχία η κοπή της πίτας

Στο μεταξύ, με ιδιαίτερη επιτυχία, παρουσία πλήθους μελών και φίλων, όπως και με ζωντάνια και κέφι, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων».

Η πραγματοποιήθηκε φέτος, στο «Κύλησε ο Τέντζερης» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, ενώ όμορφη ατμόσφαιρα υπήρξε στο χώρο, από τη ζωντανή ελληνική , που χάρισε το συγκρότημα του καταστήματος.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Ζάξε, ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στα μέλη και τους παρόντες για τη νέα χρονιά, προτρέποντας τους να συνεχίσουν όλοι μαζί, αυτό που ξεκίνησε στην πόλη μας πριν από έντεκα πλέον χρόνια και αφορά στη σύμπνοια και ανταλλαγή των πολλών και όμορφων πολιτιστικών στοιχείων .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθ.Λιούπης: Εξασφάλιση δικτύου υψηλής ταχύτητας στις “Λευκές Περιοχές” της Μαγνησίας - https://t.co/HTa5LMR5wU… -

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων σε δασικές περιοχές της #ΠΕΜΣ #ΠΕΜΣ - https://t.co/Z1GvKY2EnK -

  • Πληρώνονται οι σιτοπαραγωγοί από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου - https://t.co/aNQkyfrPPV… -

"Αλιεύοντας" την είδηση