Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης
Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης

Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, ο π.  αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης.

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του Γιώργου Καλτσογιάννη, ως υποψήφιου βουλευτή με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Μαγνησία για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Γιώργος τόνισε τα εξής:

«Αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική  τιμή και ευθύνη η του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με επιλέξει για υποψήφιο βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Με τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη μου για τον τόπο μας θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου ο  πρόεδρος της Ν.Δ.

Πιστός στις αρχές του φιλελευθερισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της προόδου  διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου, πως θα αγωνιστώ για την μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς παράταξης στις εθνικές εκλογές.

Με αφοσίωση, δυναμισμό και συνέπεια θα αγωνιστώ για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στη Μαγνησία και στην Ελλάδα.

Για να δώσουμε όλοι μαζί ξανά ελπίδα και προοπτική σε όλους τους Έλληνες.

Με ενότητα και όραμα ξεκινάμε για τον μεγάλο αγώνα που έχουμε να δώσουμε με μπροστάρη, τον πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση