Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης
Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης

Υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ. ο Γιώργος Καλτσογιάννης

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα το πρωί στην Αθήνα, ο π.  αντι, περιφερειακός σύμβουλος ιώργος Καλτσογιάννης.

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του ιώργου Καλτσογιάννη, ως υποψήφιου βουλευτή με το της Ν.Δ. στην Μαγνησία για τις επικείμενες εθνικές .Σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Καλτσογιάννης τόνισε τα εξής:

«Αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική  τιμή και ευθύνη η του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με επιλέξει για υποψήφιο βουλευτή στις επερχόμενες εθνικές . Με τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη μου για τον τόπο μας θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου ο  πρόεδρος της Ν.Δ.

Πιστός στις αρχές του φιλελευθερισμού, της κοινωνικής ς, της αξιοκρατίας και της προόδου  διαβεβαιώνω τους συμ μου, πως θα αγωνιστώ για την μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς παράταξης στις εθνικές εκλογές.

Με αφοσίωση, δυναμισμό και συνέπεια θα αγωνιστώ για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στη Μαγνησία και στην .

Για να δώσουμε όλοι μαζί ξανά ελπίδα και προοπτική σε όλους τους Έλληνες.

Με ενότητα και όραμα ξεκινάμε για τον μεγάλο αγώνα που έχουμε να δώσουμε με μπροστάρη, τον πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση