Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Νέα περιβαλλοντική μελέτη για τα υδροτριβεία Κουκουράβας
Νέα  περιβαλλοντική  μελέτη για τα υδροτριβεία Κουκουράβας

Νέα περιβαλλοντική μελέτη για τα υδροτριβεία Κουκουράβας

Συνάντηση στο γραφείο της προκάλεσε σήμερα  17-12-2015  η  Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο αν. προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕΜΣ Νικ. Πουρνάρας, με τους Βασ. Πάντο, Ηλ. Κουφογιάννη, Γεώργ.Λάκκα, Σπ. Λάκκα και Ιωάν. Πάντο, εκμεταλλευτές υδροτριβείων στη θέση Δήμου , όπου συζητήθηκαν θέματα ορθολογιστικής λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

Η αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους υπευθύνους των επιχειρήσεων για  θέματα που αφορούν στη  λειτουργία τους, καθώς πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή εδώ και πολλά έτη, ενώ εργάζονται εποχιακά από Μάιο μέχρι Οκτώβριο.

Η κα Κολυνδρίνη τόνισε από την πλευρά της, την αναγκαιότητα προσαρμογής των εγκαταστάσεων αυτών στην κείμενη λαμβανομένων υπόψη και των ιδιαίτερων περιβαλλοντικών συνθηκών της περιοχής, επισήμανε δε την αναγκαιότητα εκπόνησης από τους επιχειρηματίες νέας περιβαλλοντικής μελέτης με όρους ελαχιστοποίησης των τυχόν περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία τους, η οποία θα πρέπει να υποβληθεί το συντομότερο δυνατόν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τέλος, δόθηκε έμφαση στην επιτακτική ανάγκη εξισορρόπησης της επιχειρηματικής δράσης με την περιβαλλοντική ασφάλεια.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση