Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδήλωση της Χ.Α. στο Βόλο για το μεταναστευτικό
Εκδήλωση της Χ.Α. στο Βόλο για το μεταναστευτικό

Εκδήλωση της Χ.Α. στο Βόλο για το μεταναστευτικό

Πολιτική με προυσί της τοπικής ς του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Βόλο με κεντρικούς ομιλητές τον Χρήστο άκο και τον Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο καθώς καινούργια πρόσωπα πλαισιώνουν συνεχώς την Τ.Ο. Μαγνησίας.

Ο , στην ομιλία του, διασαφήνισε “τη διαφορά προσφύγων και λαθρομεταναστών. Η συντριπτική πλειοψηφεία των εισβολέων αυτών αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες, όπως και Πακιστάν, ενώ στις τάξεις αυτές έχουν παρεισφρήσει τζιχαντιστές και τρομοκρατικά στοιχεία, οι οποίοι εισβάλλουν στην Ελλάδα κάτω από την ασυλία της ιδιότητας του «πρόσφυγα».

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν ρεπορτάζ όπου μαχητές του ISIS εξωραϊζουν την εμφάνισή τους κατά τη διέλευση των ελληνικών συνόρων, κρατώντας βρέφη στην αγκαλιά τους. Εφιαλτικές είναι οι διαστάσεις της ανεξέλεγκτης αυτής εισβολής για το μέλλον της Πατρίδας μας, για την συνοχή του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Τα φθηνά εργατικά χέρια, η υποβάθμιση του κοινωνικού επιπέδου, η κοινωνικών συγκρούσεων, η εκτόξευση της ανεργίας και η μετατροπή του εθνικού ελληνικού κράτους σε ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα, αποτελούν βασικές μόνο συνέπειες του εθνικού αυτού εγκλήματος. Η βδελυρή δήλωση του Μουζάλα περί επίλυσης του δημογραφικού ζητήματος από τους λαθρομετανάστες είναι το λιγότερο επικίνδυνη”.

Ο στο τέλος επεσήμανε την αναγκαιότητα διενέργειας δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως, ενώ επανέλαβε την επίσημη θέση του Κινήματος, η οποία συνοψίζεται στα εξής: Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους, σφράγιση των συνόρων και αυστηρή περιφρούρησή τους από τον ελληνικό στρατό.

ΧΑ1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση