Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Xωρίς ρεύμα περιοχές εκτός Π.Σ. Βόλου
Xωρίς ρεύμα περιοχές εκτός  Π.Σ. Βόλου

Xωρίς ρεύμα περιοχές εκτός Π.Σ. Βόλου

παραμένουν από χθες περιοχές εκτός Π.Σ. Βόλου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη Βιομηχανική Περιοχή, εξαιτίας των 15 περίπου βλαβών που προκάλεσε η χθεσινή καταιγίδα με πτώσεις δένδρων στα της ΔΕΗ  και στύλων.

Από χθες τη νύχτα συνεργεία της  ΔΕΔΔΗΕ καταβάλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών και  ήδη αποκατέστησαν αρκετές, ωστόσο  ορισμένες περιοχές παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με  τη  ΔΕΗ, σοβαρές γενικευμένες βλάβες εξακολουθούν να υπάρχουν στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε ένα σημείο του Βόλου, στην οδό Σταθά, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή, στα Άνω Λεχώνια και στα Καλά Νερά, για τις οποίες γίνονται προσπάθειες από τα συνεργεία τεχνικών για αποκατάσταση.

Από χθες το απόγευμα μέχρι πριν τα μεσάνυχτα  η Μαγνησία επλήγη από την καταιγίδα,  με δυνατούς ανέμους και για τέσσερις περίπου ώρες, πυροσβέστες, τροχαία, του Δήμου Βόλου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στους δρόμους για να κόψουν κλαδιά δένδρων που έπεσαν στο Βόλο, στα Λεχώνια, στο και σε άλλες περιοχές, να απομακρύνουν τέντες και λαμαρίνες που παρέσυρε ο αέρας σε διάφορα σημεία.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση