Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Xωρίς ρεύμα περιοχές εκτός Π.Σ. Βόλου
Xωρίς ρεύμα περιοχές εκτός  Π.Σ. Βόλου

Xωρίς ρεύμα περιοχές εκτός Π.Σ. Βόλου

Χωρίς ρεύμα παραμένουν από χθες περιοχές εκτός Π.Σ. Βόλου, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στη Βιομηχανική Περιοχή, εξαιτίας των 15 περίπου βλαβών που προκάλεσε η χθεσινή καταιγίδα με πτώσεις δένδρων στα καλώδια της ΔΕΗ  και στύλων.

Από χθες τη νύχτα συνεργεία της  ΔΕΔΔΗΕ καταβάλουν προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών και  ήδη αποκατέστησαν αρκετές, ωστόσο  ορισμένες περιοχές παραμένουν ακόμη χωρίς ρεύμα.

Σύμφωνα με  τη  ΔΕΗ, σοβαρές γενικευμένες βλάβες εξακολουθούν να υπάρχουν στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε ένα σημείο του Βόλου, στην οδό Σταθά, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή, στα Άνω Λεχώνια και στα Καλά Νερά, για τις οποίες γίνονται προσπάθειες από τα συνεργεία τεχνικών για αποκατάσταση.

Από χθες το απόγευμα μέχρι πριν τα μεσάνυχτα  η Μαγνησία επλήγη από την καταιγίδα,  με δυνατούς ανέμους και για τέσσερις περίπου ώρες, πυροσβέστες, τροχαία, Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στους δρόμους για να κόψουν κλαδιά δένδρων που έπεσαν στο Βόλο, στα Λεχώνια, στο Σέσκλο και σε άλλες περιοχές, να απομακρύνουν τέντες και λαμαρίνες που παρέσυρε ο αέρας σε διάφορα σημεία.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας - https://t.co/1rzbaVOfe6 -

  • Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος… - https://t.co/tsfW11NbbZ -

  • Απαντλήσεις νερών από την Π.Υ. στον Αλμυρό - https://t.co/Kq4TAo6Fxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση