Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Η. Ξηρακιάς: Χονδροειδή και αυταπόδεικτα ψεύδη για την υπόθεση του γάλακτος
Η. Ξηρακιάς: Χονδροειδή και αυταπόδεικτα ψεύδη για την υπόθεση του γάλακτος

Η. Ξηρακιάς: Χονδροειδή και αυταπόδεικτα ψεύδη για την υπόθεση του γάλακτος

Απαντώντας σε σημερινές αναφορές ότι η απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του υ 152 ήταν δήθεν σε γνώση στελεχών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, επειδή δήθεν βρισκόταν στη δικογραφία στην οποία είχε πρόσβαση ο συνήγορος υπεράσπισής του, Ν. Μόσχος, ο π. αντιδήμαρχος Η. Ξηρακιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε σχέση  με την υπόθεση του γάλακτος, ό,τι είχα να πω το είπα με τη χθεσινή μου δήλωση.

Κατανοώ την αγωνία των απολογούμενων να καλύψουν τη μεγάλη ευθύνη τους για την απόκρυψη της απόφασης της Ειδικής Επιτροπής του υ 152. Αποτελεί όμως αήθη να επιστρατεύονται χονδροειδή και αυταπόδεικτα ψέματα προκειμένου να στηρίξουν την άποψη ότι η απόφαση αυτή ήταν δήθεν σε γνώση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, επειδή δήθεν βρισκόταν στη δικογραφία, στην οποία είχε πρόσβαση ο συνήγορος υπεράσπισής  μου, Ν.Μόσχος.

Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η απόφαση αυτή κατατέθηκε στη δικογραφία μόλις χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, από τον συνήγορο υπεράσπισής μου και ήταν  λογικό να μην υπάρχει στη δικογραφία, αφού η δικογραφία είχε σχηματιστεί πριν η απόφαση της  Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 κοινοποιηθεί στον Δήμο (4-11-2014).

Την απόφαση αυτή την βρήκα εγώ μόλις τη Δευτέρα 26-9-2016,  κατά την αναζήτηση στοιχείων ενόψει της δίκης μου που διεξήχθη χθες 28-9-2016.

Είναι επίσης γνωστό ότι συνήγορο υπεράσπισής μου διόρισα, εσπευσμένα, μόλις προχθές την Τρίτη, μετά την παράνομη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που πάρθηκε τη Δευτέρα, ύστερα και από την πρωτοφανή παρέμβαση των Συμβούλων της ΛΑΣ, ώστε να μη μου δοθεί  νομική στήριξη, παρά την αντίθετη εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου .

Έτσι, την απόφαση της  Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 την παρέδωσα στον συνήγορο, Ν. Μόσχο, την Τρίτη  27-9-2016, προκειμένου να την καταθέσει την επομένη στη δίκη.

Ας σταματήσουν, λοιπόν, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες κατά  της προηγούμενης δημοτικής αρχής, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Τώρα που ο Αντιδήμαρχος “καταδικάσθηκε” πρωτόδικα και η αλήθεια αποκαλύφθηκε, ελπίζουμε όλοι να διεκδικήσουν με το ίδιο πάθος και τα ίδια μέσα τα οφειλόμενα, εδώ και δύο(2) χρόνια, στους εργαζομένους του Δήμου μας».

Απάντηση δημοτικής αρχής

Επιμένουν στην αθλιότητά τους οι εκπρόσωποι του πιο φαύλου και αναχρονιστικού καθεστώτος, τα στελέχη της Σκοτινής παράταξης, που με επικεφαλής τον αγρίως αποδοκιμασθέντα από το λαό, Πάνο Σκοτινιώτη, καταδίκασαν την πόλη στην υπ και τη μιζέρια.

Μετά την καταδίκη του πρωτοπαλίκαρου του καθεστώτος, γιατί δεν παρείχε όσα οι από τις συλλογικές τους συμβάσεις δικαιούνταν, προσπαθούν, θορυβώντας, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποσείσουν τις βαριές τους ευθύνες. Δυο ολόκληρα χρόνια γνώριζαν την απόφαση της επιτροπής και, όμως, την απέκρυπταν, επιχειρώντας να χρησιμοποιήσουν τους εργαζόμενους στο , εν όψει της τότε προεκλογικής περιόδου.

Και η σημερινή μας παρέμβαση δεν αφορά αυτούς τους άθλιους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, με τους οποίους δεν μπορούμε να έχουμε οιοδήποτε διάλογο, αλλά τους πολίτες που πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τα όσο συμβαίνουν. Και η αλήθεια είναι μία: Η σημερινή Δημοτική Αρχή ευθύς ως ενημερώθηκε για την απόφαση, που επαναλαμβάνουμε δεν είναι δεσμευτική, αφού δεν είναι δικαστική, θα καταβάλλει στο ακέραιο όσα οι δικαιούνται.

Ας απαντήσουν αυτοί, όχι σε μας αλλά στην κοινωνία, γιατί δεν έπραξαν το ίδιο και απλώς κορόιδευαν τους εργαζομένους.

Ρητορικό βεβαίως το ερώτημα για την πιο αποτυχημένη και τραγική δημοτική αρχή, που γνώρισε αυτός ο τόπος, τη Δημαρχία Σκοτινιώτη. Μια λέξη τους ταιριάζει: Ντροπή! ι αυτό και οι πολίτες τους έστειλαν σπίτια τους ανεπιστρεπτί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση