Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε πληρότητα 80% τα ξενοδοχεία της Μαγνησίας
Σε πληρότητα 80%  τα ξενοδοχεία της Μαγνησίας

Σε πληρότητα 80% τα ξενοδοχεία της Μαγνησίας

Σε πληρότητα 80%   είναι τα της , ενώ μπορούν   επισκέπτες που έχουν ήδη αποφασίσει ότι θα επισκεφθούν τον Βόλο και το να κάνουν κρατήσεις την τελευταία στιγμή.

 

Με βάση τα σημερινά , 30 Δεκεμβρίου, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βρούν  δωμάτιο σε όλες τις περιοχές και σε όλες τις κατηγορίες ξενοδοχείων με τις αντίστοιχες τιμές. Επίσης η Ένωση Ξενοδόχων τους  προτρέπει να ζητήσουν τυχόν προσφορές που δίνει το κάθε ξενοδοχείο γι’ αυτήν την περίοδο.

Εν τω μεταξύ. με απόλυτη συνέπεια η έχει φροντίσει έγκαιρα για τον αποχιονισμό των δρόμων σε περίπτωση χιονόπτωσης.

Ήδη τα αποχιονιστικά βρίσκονται προληπτικά στις θέσεις τους. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πρόσβασης σε Βόλο και .

Οι καιρικές συνθήκες δείχνουν μικρή χιονόπτωση στα του Πηλίου. Ωστόσο συνιστάται στους οδηγούς να έχουν μαζί τους αντιολισθιτικές αλυσίδες κι αυτό επειδή επισκέπτονται το βουνό.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού είναι στη διάθεση του κάθε επισκέπτη προκειμένου να του παράσχει κάθε δυνατή πληροφορία ή διευκρίνιση καθώς και να τον διευκολύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την διαμονή του στο Νομό.

Πληροφορίες στο τηλ.: 2421-020273 και στο www.travel-pelion.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόκριση στους «οκτώ» για Τσιτσιπά – Σάκκαρη #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/PeqGjCCrW0 -

  • Στο Κτίριο Καπνού η «Επάνοδος» #ΚτίριοΚαπνού - https://t.co/wNGdA6JVjF -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η κοροϊδία των συνταξιούχων από την ΝΔ συνεχίζεται με τη φορολόγηση αναδρομικών για τα έτη 2015-201… - https://t.co/eYoYAc6ZF6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση