Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Άλλους τρόπους κινητοποιήσεων ζητούν οι ξενοδόχοι από τους αγρότες
Άλλους τρόπους κινητοποιήσεων ζητούν οι ξενοδόχοι από τους αγρότες

Άλλους τρόπους κινητοποιήσεων ζητούν οι ξενοδόχοι από τους αγρότες

Μετά την νεπιτυχή συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους των γροτών, δυστυχώς τα μπλόκα συνεχίζονται, έχοντας ως συνέπεια τόσο την ακύρωση κρατήσεων στα ξενοδοχειακά καταλύματα της Μαγνησίας όσο και την παντελή ανυπαρξία κρατήσεων, αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Επίσης σημειώνει ότι το πρόβλημα επεκτείνεται με τηλεφωνήματα που δέχονται οι από τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού που ανησυχούν με το «κλείσιμο» των συνόρων. Επίσης σε κίνδυνο βρίσκονται οι κρατήσεις της πασχαλινής περιόδου, οι οποίες έχουν σχεδόν «παγώσει».

Η Ένωση Ξενοδόχων καλεί τους αγρότες, οι οποίοι είναι συνεργάτες τους και προμηθευτές των προϊόντων στις μας, να επιλέξουν άλλους τρόπους διαμαρτυρίας, έτσι ώστε να βρεθεί μια χρυσή τομή στη διακίνηση των τουριστών.

“Εμείς οι ίδιοι οι ξενοδόχοι χρησιμοποιούμε στο «ελληνικό πρωϊνό» μας τα τοπικά του τόπου μας, που οι αγρότες μας τα έχουν δώσει. Οι πελάτες μας γεύονται τις τοπικές σπεσιαλιτέ με που οι αγρότες έχουν παράγει.

Το θέαμα ενός τουριστικού λεωφορείου που δεν μπορεί να περάσει τα μπλόκα και μένει ακινητοποιημένο στην Οδό, με οποιεσδήποτε συνέπειες μπορεί αυτό να έχει (π.χ. αδυναμία επιστροφής των επισκεπτών στη χ προορισμού κτλ.) είναι αρκετό για να χαρακτηρίσει αρνητικά την τουριστική φήμη που έχει η .

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνει η μια τάξη «απέναντι» στην άλλη. Συαστεκόμαστε στον αγώνα των αγροτών αλλά για άλλη μια φορά τους καλούμε να δώσουν μια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί” αναφέρουν χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση