Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας : Να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. το προσφυγικό

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας : Να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. το προσφυγικό

“Το προσφυγικό είνι έν παγκόσμιο ανθρωπιστικό ζήτημα και ίσως ένα από τα σημαντικότερα, που πρέπει να αντιμετωπίσει συλλογικά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δηλώνει «παρούσα» και θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να προσφέρει την ελάχιστη στους συνανθρώπους της.”

Όπως αναφέρεται, “η που δείχνει η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μοναδική και σίγουρα βοηθάει πολύ την ενίσχυση της θετικής ς της ς στο . Όμως δεν φτάνει αυτό. Κάθε μέρα που περνάει χωρίς λύση, η της χώρας χάνει τη δυναμική της. Η Πολιτεία πρέπει να διαφυλάξει την εύρυθμη λειτουργία, των τοπικών κοινωνιών.

Η ταχεία εξέλιξη των προσφυγικών ροών και η διαχείρισή τους πρέπει να αντιμετωπιστεί με λύσεις πραγματικές και άμεσα εφαρμόσιμες.

Πλησιάζοντας με γρήγορους ρυθμούς στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, πρέπει να διαφυλάξουμε το σύνολο των τουριστικών προορισμών, ώστε να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο γενικότερο πλαίσιο της κρίσης στη χώρα μας, ο βασικός πυλώνας εσόδων του κράτους, ο , τείνει να πληγωθεί ανεπανόρθωτα”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση