Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας : Να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. το προσφυγικό

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας : Να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. το προσφυγικό

“Το είναι ένα παγκόσμιο ανθρωπιστικό ζήτημα και ίσως ένα από τα σημαντικότερα, που πρέπει να αντιμετωπίσει συλλογικά η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δηλώνει «παρούσα» και θα προσπαθήσει με όλες της τις δυνάμεις να προσφέρει την ελάχιστη βοήθεια στους συνανθρώπους της.”

Όπως αναφέρεται, “η που δείχνει η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι μοναδική και σίγουρα βοηθάει πολύ την ενίσχυση της θετικής εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό. Όμως δεν φτάνει αυτό. Κάθε μέρα που περνάει χωρίς λύση, η της χώρας χάνει τη δυναμική της. Η Πολιτεία πρέπει να διαφυλάξει την εύρυθμη λειτουργία, των τοπικών κοινωνιών.

Η ταχεία εξέλιξη των προσφυγικών ροών και η διαχείρισή τους πρέπει να αντιμετωπιστεί με λύσεις πραγματικές και άμεσα εφαρμόσιμες.

Πλησιάζοντας με γρήγορους ρυθμούς στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, πρέπει να διαφυλάξουμε το σύνολο των τουριστικών προορισμών, ώστε να μην αλλοιωθεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στο γενικότερο πλαίσιο της κρίσης στη χώρα μας, ο βασικός πυλώνας εσόδων του κράτους, ο τουρισμός, τείνει να πληγωθεί ανεπανόρθωτα”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

"Αλιεύοντας" την είδηση