Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ξεκινούν τα έργα στις ισόπεδες διαβάσεις Αλαμάνας και Ζάχου
Ξεκινούν τα έργα στις ισόπεδες διαβάσεις Αλαμάνας και Ζάχου

Ξεκινούν τα έργα στις ισόπεδες διαβάσεις Αλαμάνας και Ζάχου

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 το πρωί θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων επί των ισόπεδων διαβάσεων στις οδούς και Ζάχου στις γραμμές του . Οι εργασίες θα διαρκέσουν έξι ημέρες και συγκεκριμένα μέχρι και την Παρασκευή 9 Απριλίου ενώ για το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους αυτούς.

Πρόκειται για την συνέχεια του έργου τοποθέτησης ελαστικών ταπήτων στις ισόπεδες διαβάσεις που ξεκίνησε πέρυσι την ίδια περίοδο με την τοποθέτηση τότε σε πρώτη φάση των ταπήτων επί των ισόπεδων διαβάσεων Μπότσαρη και Παπαρρήγα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα με την τοποθέτηση νέων ταπήτων στις ισόπεδες διαβάσεις επί των οδών Ζάχου και

Σε ό,τι αφορά το η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε με το ΚΤΕΛ και τον έχει φροντίσει για την εξυπηρέτηση των δημοτών κατά τις ώρες των δρομολογίων του τρένου και για αυτό το λόγο θα διατεθούν για την επιβίβαση των ταξιδιωτών από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Βόλου μέχρι τα από όπου και θα παίρνουν το τρένο και αντίστοιχα.

Επίσης θα γίνει και τροποποίηση του προγράμματος κυκλοφορίας του αστικού ΚΤΕΛ με αρ.15. Ενώ παράλληλα σε με την Τροχαία και την Αστυνομική Διεύθυνση θα υπάρξει προσωρινή κυκλοφορίας καθ’ όλο το 24ωρο από την Κυριακή ως την επόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου 2016 στις οδούς και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Φερρών, Παπαδιαμάντη και Γρ. Λαμπράκη

“Με το έργο αυτό, που ήταν αναγκαίο εδώ και χρόνια για την πόλη του Βόλου, ολοκληρώνεται και επιτυγχάνεται ένα έργο για το οποίο και είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή.

Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός και είναι η παροχή ασφάλειας και εύκολης πρόσβασης στους πεζούς και στους ποδηλάτες αλλά κυρίως η εξυπηρέτηση των οχημάτων ελαχιστοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο ατυχήματος”, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δόμησης, Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιος Σταυρίδης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση