Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ξεκινούν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες”
Ξεκινούν   οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες”

Ξεκινούν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες”

Ξεκινούν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες” για τα : Φέτα, ίδινο τυρί, Αλεύρι και Πατάτες.Οι παραγγελίες θα γίνονται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.anwsi.gr) και τηλεφωνικά καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).
Επίσης η καλεί να συμμετέχετε ως στη διανομή συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων
– Φέτα και Τυρί ίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσης, τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 ευρώ/4,240 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,240 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό). Η διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι , Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.
– Αλεύρι από ελληνικά μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) και Αλεύρι από ελληνικά σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη ς, στην τιμή των 5,5 ευρώ/10κιλο, σε συσκευασία των 10 κιλών (0,55 ευρώ/κιλό).
– Αλεύρι για Τσουρέκι φετινής σοδειάς από τους Μύλους Σιούρη ς, στην τιμή των 4 ευρώ/5κιλο, σε συσκευασία των 5 κιλών (0,80 ευρώ/κιλό).
Το αλεύρι διαθέτει πιστοποιητικό ISO 22000 (Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – ΣΔΑΤ) και χημικές αναλύσεις. Από τους ίδιους μύλους θα υπάρχουν εκτός παραγγελίας και άλλοι τύποι Αλεύρων όπως Σικάλεως (0,70 ευρώ/κιλό) και Ολικής (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 5 κιλών, Πολύσπορο (0,90 ευρώ/κιλό) και για Πίτσα (0,70 ευρώ/κιλό) σε συσκευασίες των 2 κιλών.
– Πατάτες ποικιλίας Agria κιτρινόσαρκες μεσαίες-μεγάλες, φετινής σοδειάς από την Καστανιά Σερβίων Κοζάνης, σε συσκευασία δίχτυ 14,285 κιλών και τιμή 5 ευρώ/συσκευασία (0,35 ευρώ/κιλό).
Στη διανομή το Σάββατο 04 Απριλίου 2015, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση