Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ξεκίνησε το αλογοπάζαρο στη Λάμια Αισωνίας
Ξεκίνησε το αλογοπάζαρο στη Λάμια Αισωνίας

Ξεκίνησε το αλογοπάζαρο στη Λάμια Αισωνίας

Κάθε λογής άλογα θα συγκεντρωθούν αύριο 5 Αυγούστου στην περιοχή Λάμια Αισωνίας του Δήμου Bόλου κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του άτυπου θεσμοθετημένου παζαριού που διαρκεί δυο ημέρες.

Ήδη από σήμερα το απόγευμα εμφανίστηκαν ζωέμποροι με τα άλογά τους και κόσμος προσήλθε για να δει τι θα υπάρχει φέτος, ενώ αύριο αναμένεται να συγκεντρωθούν και άλλα ζώα.

Κάθε χρόνο, πολύς κόσμος προσέρχεται για να δει ή να αγοράσει κάποιο ζώο, όπως , , ιππείς ακόμη και μικρά για να δουν αυτό το παραδοσιακό παζάρι αγοραπωλησίας αλόγων.

Πουλάρια, άλογα μεσήλικα, πόνυ, αραβάνια, άλογα για άμαξες και , θεσσαλικά και άλλων περιοχών, γαϊδούρια και θα τεθούν προς πώληση και αναζήτηση του νέου τους αγοραστή σε ένα αλισβερίσι που τον πρώτο λόγο τον έχουν κυρίως οι τσιγγάνοι που τα πωλούν και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές.

Οι των αλόγων αναμένεται να ξεκινήσουν από και 200 ευρώ και φτάσουν μέχρι 3.000 ευρώ, ανάλογα με την ηλικία και τη ράτσα των ζώων,αλλά και το βαλάντιο που διαθέτει ο αγοραστής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση