Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Κλιμάκιο της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α. στην εκδήλωση Μνήμης για τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας στη Δράκεια
Κλιμάκιο της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α. στην  εκδήλωση Μνήμης για τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας στη Δράκεια

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χ.Α. στην εκδήλωση Μνήμης για τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας στη Δράκεια

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο παρευρέθη στην καθιερωμένη εκδήλωση Μνήμης για τα τα της γερμανικής θηριωδίας στη Δράκεια.

Συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 1943 οι κατακτητές προέβησαν σε ντόπιου πληθυσμού. Για το «Λαϊκό Σύνδεσμο – » η προάσπιση της Εθνικής Μνήμης και η ανύψωση του Εθνικού φρονήματος στους καιρούς ενός βίαιου εθνομηδενισμού, ισοπεδώσεως και ηθικής καταπτώσεως, αποτελούν Αξίες επίκαιρες και σαφώς αδιαπραγμάτευτες. Οι Μνήμες, οι Ρίζες και η Συνείδηση είναι τα συνεκτικά αυτά στοιχεία ενός Λαού που αποτελούν τον πνευματικό σπόρο της επιβίωσής του.

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε: ” Βέβαια δεν έλειψαν και οι διαβόητοι τοπικοί κύκλοι, συγκεκριμένα τα «φυντάνια» της ς ζωής του Βόλου, ο τοπικός κ.ά, γνωστοί για τις κομματικές τους παρωπίδες και τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις, ευκόλως ταυτιζόμενες με ψυχικά σύνδρομα. Με την τακτική της ιδεολογικής συγχύσεως, των ακατάληπτων πολιτικών φρασεολογιών και της χυδαίας παραποιήσεως πολιτικών και ιστορικών γεγονότων αρνήθηκαν το δικαίωμα να παρασταθεί στη δημόσια εκδήλωση Μνήμης των Ελλήνων θυμάτων στη Δράκεια η τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη, η . Ποιοι; Αυτοί οι πολιτικοί αριβίστες που ανήκουν στον γνωστό εθνομηδενιστικό συρφετό που αντιμάχεται κάθετι που σχετίζεται με τις έννοιες του Έθ και της Πατρίδας.

Αξίζει να τονισθεί πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ παρέστησαν καν στην εκδήλωση! Αυτό ας αξιολογηθεί από τους της Μαγνησίας αν και είναι γνωστή η κεντρική δράση του εθνοδιαλυτικού αυτού πολιτικού μορφώματος στην αποδόμηση της Εθνικής Μνήμης με αποκορύφωμα την άρνηση του ποντιακού ολοκαυτώματος…

Για να παρευρεθούν βέβαια οι … πολιτικοί τιτάνες του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει και να ξυπνήσουν νωρίς… κάτι που δεν έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια αεργίας.

Εντύπωση, όμως, έκαναν και οι ακατανόητες και φαιδρές δηλώσεις της αποτυχημένης πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, η οποία όμως κατάφερε και μπήκε σε αυτό εκ παραθύρου(!).

Η συγκεκριμένη ψέλλισε κάτι περί «προσβολής των δημοκρατικών ηθών» αν παρευρεθεί η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση Μνήμης.

Εντάξει, καταλαβαίνουμε την προσπάθεια ανάδυσης από την αφάνεια, αλλά να επισημάνουμε στην εμπαθή αυτή κυρία, ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που

Αντιστέκεται ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται την Εδαφική Ακεραιότητα και Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.

Τα πολιτικά πάθη πρέπει να αποκηρυχθούν, τα «χωριστά καφενεία» να πάψουν και να επέλθει εθνική ομοψυχία προς όφελος της Πατρίδας. Oι εθνικοί αγώνες δεν αποτελούν προϊόν οικειοποίησης.

Αυτές οι τακτικές μισαλλοδοξίας όχι μόνο δεν ωφελούν σε κάτι , αλλά βλάπτουν.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση