Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Βράβευση μαθητών της Μαγνησίας από τον βουλευτή της Χ.Α. Παν. Ηλιόπουλο
Βράβευση μαθητών της Μαγνησίας από τον βουλευτή της Χ.Α. Παν. Ηλιόπουλο

Βράβευση μαθητών της Μαγνησίας από τον βουλευτή της Χ.Α. Παν. Ηλιόπουλο

Στον «Ρήγειο δρόμο» που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο, έτρεξε ο βουλευτής της Χρυσής ς Παναγιώτης , θεωρώντας ύψιστη προτεραιότητα τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων στο Νομό. Μάλιστα, τερσε τρίτος στην κατηγορία του και γι' αυτό το λόγο βραβεύτηκε. Δεδομένης της παρουσίας του στην έν λόγω εκδήλωση, εκπρόσωποι του Δήμου Ρήγα ου ζήτησαν από τον κ. Ηλιόπουλο να απονείμει έπαθλα σε , οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο αναφέρει: “Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε σφόδρα κάποια αμελητέα ποσότητα του Τύπου (Επίκαιρα), η οποία με σχετικό άρθρο εξέφρασε τη δυσφορία της. Ειλικρινά, αδυνατούμε να κατανοήσουμε ποιο είναι το επίμεπτο στο ως άνω περιστατικό. Το ότι οι βουλευτές της Χρυσής ς δεν είναι τα τέρατα της Αποκαλύψεως, όπως τους παρουσιάζουν τα , αλλά καθημερινοί άνθρωποι θύματα μιας δικαστικής σκευωρίας ή μήπως το ότι αντί να τρέφουν τις κοιλιές τους με μίζες και ρεμούλες, δίνουν το καλό παράδειγμα στη νεολαία για άθληση και ευζωία;

Επισημαίνουμε, λοιπόν, στους θλιβερούς ρυπαρογράφους ότι ορθώς ζήτησε ο Δήμος Ρήγα ου από τον κύριο Ηλιόπουλο να βραβεύσει αθλητές, δεδομένου του ότι κατέχει δημόσιο αξίωμα και δεν είναι μέλος του Κοινοβουλίου ελέω κληρονομιάς, αλλά γιατί ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός το αποφάσισε. Επίσης, επισημαίνουμε στους επιλεκτικούς «δημοκράτες» ότι, δυνάμει του αρ. 51 παρ. 2 του Συντάγματος, ως βουλευτής αντιπροσωπεύει το έθνος και όχι μεμονωμένες ομάδες του λαού, δηλαδή όχι μόνο τους ψηφοφόρους του ή όσους συμφωνούν μαζί του.

Τέλος, όσον αφορά στα του εγκλεισμού και της δικαστικής περιπέτειας την οποία ενορχήστρωσε η γνωστή παραδικαστική παράγκα, μετά το πέρας της δίκης-παρωδία που βρίσκεται εν εξελίξει, η αθώωση των στελεχών της Χρυσής Αυγής θεωρείται βέβαιη”.

rigios-2015-aponomi

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση