Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Zημιές στον δρόμο Βελεστίνο – Βόλος
Zημιές στον  δρόμο Βελεστίνο – Βόλος

Zημιές στον δρόμο Βελεστίνο – Βόλος

Zημιές που οφείλονται στην χιονόπτωση και στις βροχοπτώσεις που ακολούθησαν, προκλήθηκαν στο έργο «Βελτίωση Οδικού Τμήματος Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 3+489», που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Για τις ζημιές που προκλήθηκαν ο ανάδοχος υπέβαλε στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας δήλωση στις 27 Ιανουαρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου ακολούθησε υπηρεσιακή Αναφορά του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ.Τ.Ε. Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με απόφαση της Υπηρεσίας που αναρτήθηκε σήμερα στη «Διαύγεια» συγκροτήθηκε επιτροπή που αποτελείται από δύο πολιτικούς μηχανικούς και έναν τοπογράφο μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.

Έργο της επιτροπής είναι η επιτόπια εξέταση σε αντιπαράσταση με τον ανάδοχο του έργου και η σύνταξη πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών, που προκλήθηκαν στο έργο του θέματος, από τις χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στις 9-11/01/2017 και τις μετέπειτα βροχοπτώσεις, σε εφαρμογή του άρθρου 58 παρ.5 του Ν.3669/2008, εντός 10 ημερών από την συγκρότησή της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο - https://t.co/woBFz5CCb3 -

  • Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ξεκινά τη νέα χρονιά με βραβείο για τις εξαγωγές - https://t.co/KbkXmYcwrk -

  • Ζέττα Μακρή: «Συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς της Μαγνησίας για τις προδιαγραφές της Νext e.Go»… - https://t.co/vs7t0ILdff -

"Αλιεύοντας" την είδηση