Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Ζ. Μακρή: Συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης καφέ–μπαρ Μαγνησίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.Λ.Β. Α.Ε.
Ζ. Μακρή: Συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης καφέ–μπαρ Μαγνησίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Ζ. Μακρή: Συνεργασία με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης καφέ–μπαρ Μαγνησίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και νομού , Ζέττα Μ. Μακρή, πραγματοποίησε διαδικτυακή συνεργασία, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης καφέ – μπαρ, Σ. Στεφάνου και τον διευθύνοντα σύμβουλο του  Οργανισμού Λιμένος Βόλο  Α.Ε.  Σ. Αναγνώστου, για τα ζητήματα που είχαν ανακύψει μεταξύ των επαγγελματιών και του ΟΛΒ, ελέω της πανδημίας του κορωναϊού.

Συγκεκριμένα, τα της εστίασης έλαβαν από τον οργανισμό, μία έκπτωση, της τάξεως του 40-50% για το 2020, ενώ αφαιρέθηκαν τα ποσά και για τους μήνες κατά τους οποίους, τα της εστίασης, βρίσκονταν σε αναστολή λειτουργίας.

Ο κ. Στεφάνου, παρουσία του εντεταλμένου δικηγόρου του συλλόγου, Χρ. Γούσιου, αιτήθηκε τον διακανονισμό οφειλών, για ορισμένα , για τα οποία εκκρεμεί ένα υπόλοιπο χρέους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την λειτουργίας για το 2021.

Όσον αφορά το τρέχον έτος, ο κ. Στεφάνου αιτήθηκε να μην βεβαιωθεί το υπάρχον χρέος, μέχρι την επαναλειτουργία των καταστημάτων, καθώς επίσης και σημαντική έκπτωση για τον χρόνο που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα εντός του 2021 λόγω της υπολειτουργίας της εστίασης, καθώς αναμένεται του τζίρου τους, περίπου στο 50%.

Επιπλέον, ο κ. Στεφάνου και ο κ. Γούσιος έθεσαν στον κ. Αναγνώστου παρουσία της υφυπουργού, την ανάγκη για ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος της παραλίας, το οποίο ενέχει κινδύνους για τα μικρά παιδιά, καθώς υπάρχουν αρκετές λακκούβες. Ακόμη, ζήτησαν την ποδηλατόδρομου στην παραλία του Βόλου, ώστε να κινούνται με άνεση και ασφάλεια τόσο οι ποδηλάτες όσο και οι πεζοί.

Η υφυπουργός, συνηγόρησε, στην άμεση επίλυση των οιοδήποτε ζητημάτων και σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί, νέα , ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.Β., Σ. Αναγνώστου και τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου, Χρ. Γούσιο, με σκοπό την διευθέτηση των προαναφερόμενων θεμάτων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης καφέ – μπαρ Ν. , Στ. Στεφάνου, ευχαρίστησε την κ. Μακρή, για την πρωτοβουλία της να υλοποιηθεί, άμεσα, η διαδικτυακή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και για την προθυμία της να συμβάλλει στην επίλυση των ζητημάτων που ταλανίζουν την εστίαση στον νομό και ειδικότερα τα καταστήματα της παραλίας του Βόλου.

Η κ. Μακρή, από την πλευρά της, δήλωσε, ικανοποιημένη, για την άκρως εποικοδομητική συνεργασία και ανέφερε, χαρακτηριστικά, πως από την πλευρά της, πάντα υπάρχει θερμό και πολυσχιδές ενδιαφέρον για τα θέματα της εστίασης, που ανακύπτουν στον νομό Μαγνησίας, ενώ πρόσθεσε πως η σημερινή συνεργασία συμβάλλει ουσιαστικά, ώστε να εξασφαλιστεί, η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων και να στηριχθεί έμπρακτα, η ομαλή λειτουργία των καταστημάτων της εστίασης, σε όλο τον νομό και ειδικότερα, στην παραλία Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

  • Μελέτη αποκατάστασης του τοξωτού γεφυριού Τσαγκαράδας - https://t.co/ogvBKXktq5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση