Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας

Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα, και ο συνδυασμός «, Έξυπνη » καλωσορίζουν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη του Νικόλαο Τσεκούρα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Νίκος Τσεκούρας, «αποφάσισα να συμμετέχω στην αυτοδιοικητική κίνηση «, Έξυπνη Πόλη» με την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα, καθώς πρόκειται για μια νέα πολιτικό που οι γνώσεις της, το μορφωτικό της επίπεδο και η επιτυχημένη της πορεία ως προέδρου του , εξασφαλίζουν τη σιγουριά ότι θα διοικήσει το Δήμο Βόλου με αρχές και αξίες, που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα λείπουν από την πόλη μας.

Δεν πρέπει να συγκρίνουμε το παρελθόν με την απερχομένη . Πρέπει να συγκρίνουμε τις θέσεις, τις ενός νέου ανθρώπου με όραμα και με σχέδιο για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, με τις πρακτικές και τον τρόπο διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής.

Αντίπαλος μας δεν είναι η απερχόμενη , αντίπαλος μας είναι τρόπος διοίκησης που προσπαθεί να επιβάλλει σε μια πόλη όπως ο Βόλος, με μεγάλη πολιτική, πολιτιστική και αθλητική παράδοση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση