Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας

Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου, Νάνσυ Καπούλα, και ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» καλωσορίζουν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου Νικόλαο Τσεκούρα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας, «αποφάσισα να συμμετέχω στην αυτοδιοικητική κίνηση «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» με την υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα, καθώς πρόκειται για μια νέα πολιτικό που οι γνώσεις της, το μορφωτικό της επίπεδο και η επιτυχημένη της ως προέδρου του Μαγνησίας, εξασφαλίζουν τη σιγουριά ότι θα διοικήσει το με αρχές και αξίες, που δυστυχώς το τελευταίο διάστημα λείπουν από την πόλη μας.

Δεν πρέπει να συγκρίνουμε το παρελθόν με την απερχομένη δημοτική αρχή. Πρέπει να συγκρίνουμε τις θέσεις, τις προτάσεις ενός νέου ανθρώπου με όραμα και με σχέδιο για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, με τις πρακτικές και τον τρόπο διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής.

Αντίπαλος μας δεν είναι η απερχόμενη δημοτική αρχή, αντίπαλος μας είναι τρόπος διοίκησης που προσπαθεί να επιβάλλει σε μια πόλη όπως ο Βόλος, με μεγάλη πολιτική, πολιτιστική και αθλητική παράδοση.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nίκη για την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου #γυναικείαομάδαβόλεϊ - https://t.co/whWLcdBxAI -

  • Διπλή νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου #κορασίδεςΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/5pwP2pi0QP -

  • Η #πατρίδα μας… οι #λέξεις #λέξεις #πατρίδα - https://t.co/hJYXgwPtmM -

"Αλιεύοντας" την είδηση