Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης
Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” αναδείχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαργάλας, που  είχε εκδηλώσει  ενδιαφέρον να είναι επικεφαλής, άφησε αιχμές κατά του και όσων συνέβαλαν στο να γίνει μια κομματική, όπως την χαρακτήρισε επιλογή, αποχωρώντας αρχικά από την εκδήλωση , επιστρέφοντας όμως στη συνέχεια .

Παρών ήταν και  ο δημοτικός  σύμβουλος της “Επιλογής Ευθύνης” Φώτης Λαμπρινίδης,  ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη ουσιαστικής συμπόρευσης προκειμένου να “σκιστεί” όπως είπε η μελανή σελίδα που γράφτηκε στην από τη Δημοτική Αρχή Μπέου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αποστολάκης άσκησε έντονη κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μπέου λέγοντας ότι όλοι ακούν για τον Βόλο και αλλάζουν πορεία, ακόμη και οι επενδυτές, επισημαίνοντας ότι η παράταξή του μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση θέτοντας ως στόχο μία πόλη με οικολογικό αποτύπωμα και σεβασμό στο περιβάλλον, με εύκολες και εναλλακτικές μετακινήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό, με δυνατότητα να διαμορφώνει ένα περιβάλλον για να μπορεί να ανθίσει το επιχειρείν και να αντιμετωπιστεί και το ζήτημα της απασχόλησης που ακουμπά τη νέα κυρίως γενιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, οι Βουλευτές Μαγνησίας του Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής, ο διοικητής του νοσοκομείου Βόλου και δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Δραμητινός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτεινή Κοκκινάκη, Κώστας Γαργάλας και Ελένη Ανδρέου Μεϊκοπούλου, o πρώην πρόεδρος του ΟΛΒ Θρασ. Σταυριδόπουλος τα μέλη της .Ε. του και πολλά μέλη και φίλοι της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” που δημιουργήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, μετά την ανεξαρτητοποίηση πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δρόμοι Συνεργασίας για την Ανατροπή και την Αλληλεγγύη” επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μαργαρίτης Πατσιαντάς για τον οποίο δεν έλειψαν οι αιχμές από τους πρώην συντρόφους του.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση