Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης
Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” αναδείχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης στο αμφιθέατρο του .

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας , που  είχε εκδηλώσει  ενδιαφέρον να είναι επικεφαλής, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όσων συνέβαλαν στο να γίνει μια κομματική, όπως την χαρακτήρισε επιλογή, αποχωρώντας αρχικά από την εκδήλωση , επιστρέφοντας όμως στη συνέχεια .

Παρών ήταν και  ο δημοτικός  σύμβουλος της “Επιλογής Ευθύνης” ,  ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη ουσιαστικής συμπόρευσης προκειμένου να “σκιστεί” όπως είπε η μελανή σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία από τη Δημοτική Αρχή Μπέου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αποστολάκης άσκησε έντονη κριτική κατά της Δημοτικής Αρχής Μπέου λέγοντας ότι όλοι ακούν για τον Βόλο και αλλάζουν , ακόμη και οι επενδυτές, επισημαίνοντας ότι η παράταξή του μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση θέτοντας ως στόχο μία πόλη με οικολογικό αποτύπωμα και σεβασμό στο περιβάλλον, με εύκολες και εναλλακτικές μετακινήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό, με δυνατότητα να διαμορφώνει ένα περιβάλλον για να μπορεί να ανθίσει το επιχειρείν και να αντιμετωπιστεί και το ζήτημα της απασχόλησης που ακουμπά τη νέα κυρίως γενιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και , ο διοικητής του νοσοκομείου Βόλου και δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Δραμητινός, οι δημοτικοί σύμβουλοι , Κώστας και Ελένη Ανδρέου Μεϊκοπούλου, o πρώην πρόεδρος του ΟΛΒ Θρασ. Σταυριδόπουλος τα μέλη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και πολλά μέλη και φίλοι της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” που δημιουργήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, μετά την ανεξαρτητοποίηση πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Δρόμοι Συνεργασίας για την Ανατροπή και την Αλληλεγγύη” επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μαργαρίτης για τον οποίο δεν έλειψαν οι αιχμές από τους πρώην συντρόφους του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση