Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης
Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου o Ιάσονας Αποστολάκης

Υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, με ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” αναδείχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γαρς, που  είχε εκδηλώσει  ενδιαφέρον να είναι επικεφαλής, άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όσων συνέβαλαν στο να γίνει μια κομματική, όπως την χαρακτήρισε επιλογή, αποχωρώντας αρχικά από την εκδήλωση , επιστρέφοντας όμως στη συνέχεια .

Παρών ήταν και  ο δημοτικός  σύμβουλος της “Επιλογής Ευθύνης” Λαμπρινίδης,  ο οποίος έκανε λόγο για ανάγκη ουσιαστικής συμπόρευσης προκειμένου να “στεί” όπως είπε η μελανή σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία από τη Δημοτική Αρχή Μπέου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Αποστολάκης άσκησε έντονη κατά της Δημοτικής Αρχής Μπέου λέγοντας ότι όλοι ακούν για τον Βόλο και αλλάζουν , ακόμη και οι επενδυτές, επισημαίνοντας ότι η παράταξή του μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση θέτοντας ως στόχο μία πόλη με οικολογικό αποτύπωμα και σεβασμό στο περιβάλλον, με εύκολες και εναλλακτικές μετακινήσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό, με δυνατότητα να διαμορφώνει ένα περιβάλλον για να μπορεί να ανθίσει το επιχειρείν και να αντιμετωπιστεί και το ζήτημα της ς που ακουμπά τη νέα κυρίως γενιά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Μάκης Μπαλλής, ο του νοσοκομείου Βόλου και δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Δραμητινός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτεινή Κοκκινάκη, Κώστας Γαρς και Ελένη Ανδρέου Μεϊκοπούλου, o πρώην πρόεδρος του ΟΛΒ Θρασ. Σταυριδόπουλος τα μέλη της Ν.Ε. του και πολλά μέλη και φίλοι της παράταξης “Μαζί για τον Βόλο” που δημιουργήθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, μετά την ανεξαρτητοποίηση πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης “ για την Ανατροπή και την Αλληλεγγύη” επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Μαργαρίτης Πατσιαντάς για τον οποίο δεν έλειψαν οι αιχμές από τους πρώην συντρόφους του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση