Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη
Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο ,  Αχ. Μπέο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας  ΛΕΩ ΑΤΕ, Αλέξανδρο Καμπύλη, η σύμβαση για την εκτέλεση του  έργου της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και , ως ήπιας κυκλοφορίας, προϋπολογισμού 1.815.500,00 και ολοκλήρωσης  ένα έτος .

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος επέρριψε ευθύνες στις αντιδράσεις πολιτών που καθυστέρησαν το έργο για δύο χρόνια, κάνοντας λόγο για αριστερούς του κ….,  ενώ επέκρινε εκ νέου τον πρώην Αστυνομικό  Διευθυντή Ι. Τόλια,   τονίζοντας πως όλη αυτή η στάση  είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος του έργου κατά 250.000 .

Να σημειωθεί τι εκκρεμεί ακόμη του ΣτΕ στο οποίο έχουν προσφύγει πολίτες κατά του νέου  έργου που καταστρέφει ένα υφιστάμενο έργο που έγινε με χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Life.

 

Ο υπό κατασκευή στη Λαρίσης -Αθηνών 

Επίσης  έγινε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει και το έργο του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Αθηνών με Λαρίσης που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη, όπως είπε ο Αχ. Μπέος. “Ενημέρωσα τον εργολάβο ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση στο έργο, καθώς υπάρχουν ρήτρες, καθώς ο κόσμος  το ζητάει και το περιμένει, η πόλη το έχει ανάγκη. Θέλω να πιστεύω, ξεκινώντας μέσα σε αυτό το μήνα θα δοθεί τον Μάιο του Πρόκειται για ένα έργο όχι ευρωπαϊκό, αλλά Βολιώτικο. Θα το ζηλέψουν όλοι. Γιατί εμείς τα έργα που κάνουμε τα αγαπάμε. Και θα υπάρξει και συνέχεια.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση