Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη
Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο Βόλου,  Αχ. Μπέο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας  ΛΕΩΝ ΑΤΕ, Αλέξανδρο Καμπύλη, η σύμβαση για την εκτέλεση του  έργου της διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη, ως ήπιας κυκλοφορίας, προϋπολογισμού 1.815.500,00 ευρώ και προθεσμία ολοκλήρωσης  ένα έτος .

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος επέρριψε ευθύνες στις αντιδράσεις πολιτών που καθυστέρησαν το έργο για δύο χρόνια, κάνοντας λόγο για αριστερούς του κ….,  ενώ επέκρινε εκ νέου τον πρώην Αστυνομικό  Διευθυντή Μαγνησίας Ι. Τόλια,   τονίζοντας πως όλη αυτή η στάση  είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος του έργου κατά 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί τι εκκρεμεί ακόμη απόφαση του ΣτΕ στο οποίο έχουν προσφύγει πολίτες κατά του νέου  έργου που καταστρέφει ένα υφιστάμενο έργο που έγινε με χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Life.

 

Ο υπό κατασκευή κόμβος στη Λαρίσης -Αθηνών 

Επίσης  έγινε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει και το έργο του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Αθηνών με Λαρίσης που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη, όπως είπε ο Αχ. Μπέος. “Ενημέρωσα τον εργολάβο ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση στο έργο, καθώς υπάρχουν ρήτρες, καθώς ο κόσμος  το ζητάει και το περιμένει, η πόλη το έχει ανάγκη. Θέλω να πιστεύω, ξεκινώντας μέσα σε αυτό το μήνα θα δοθεί τον Μάιο του 2021 Πρόκειται για ένα έργο όχι ευρωπαϊκό, αλλά Βολιώτικο. Θα το ζηλέψουν όλοι. Γιατί εμείς τα έργα που κάνουμε τα αγαπάμε. Και θα υπάρξει και συνέχεια.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη για την υγειονομική κατάσταση στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων - https://t.co/B9N8xcXH2m -

  • Με «μπλόκο» στις εξαγωγές εμβολίων απειλεί η Ε.Ε. - https://t.co/63nlS0w68Z -

  • Διαδικτυακή εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων - https://t.co/zWFRAfIrT3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση