Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη
Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη

Υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο διαμόρφωσης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο από τον δήμαρχο Βόλου,  Αχ. Μπέο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας  ΛΕΩΝ , Αλέξανδρο Καμπύλη, η σύμβαση για την εκτέλεση του  έργου της διαμόρφωσης των οδών και Καραμπατζάκη, ως ήπιας κυκλοφορίας, προϋπολογισμού 1.815.500,00 και προθεσμία ολοκλήρωσης  ένα έτος .

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος επέρριψε ευθύνες στις αντιδράσεις πολιτών που καθυστέρησαν το έργο για δύο χρόνια, κάνοντας λόγο για αριστερούς του κ….,  ενώ επέκρινε εκ νέου τον πρώην Αστυνομικό  Διευθυντή Ι. Τόλια,   τονίζοντας πως όλη αυτή η στάση  είχε ως να αυξηθεί το κόστος του έργου κατά 250.000 .

Να σημειωθεί τι εκκρεμεί ακόμη απόφαση του στο οποίο έχουν προσφύγει πολίτες κατά του νέου  έργου που καταστρέφει ένα υφιστάμενο έργο που έγινε με από το ευρωπαϊκό .

 

Ο υπό κατασκευή κόμβος στη Λαρίσης -Αθηνών 

Επίσης  έγινε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει και το έργο του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Αθηνών με Λαρίσης που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη, όπως είπε ο Αχ. Μπέος. “Ενημέρωσα τον εργολάβο ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία στο έργο, καθώς υπάρχουν ρήτρες, καθώς ο κόσμος  το ζητάει και το περιμένει, η πόλη το έχει ανάγκη. Θέλω να πιστεύω, ξεκινώντας μέσα σε αυτό το μήνα θα δοθεί τον Μάιο του 2021 Πρόκειται για ένα έργο όχι ευρωπαϊκό, αλλά Βολιώτικο. Θα το ζηλέψουν όλοι. Γιατί εμείς τα έργα που κάνουμε τα αγαπάμε. Και θα υπάρξει και συνέχεια.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση