Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων
Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

Υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων

Υπεγράφη στις 11-8-2020, πό τον δ/ντ σύμβουλο της Ο.Λ.Β. Α.Ε. Σωκράτη Αναγνώστου και από τον δ/ντα σύμβουλο της εταιρίας «ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ Α.Ε.»  Αντώνη Μαζωνάκη, - κατόπιν σχετικού διεθνούς διαγωνισμού- για την προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων τύπου .

Το κόστος προμήθειας ανέρχεται σε 477.000,00€ πλέον Φ.Π.Α. Το μηχάνημα αναμένεται να παραδοθεί στον Ο.Λ.Β. στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Η ανωτέρω προμήθεια μαζί με την επικείμενη προμήθεια ενός αυτοκινούμενου γερανού λιμένος, αφενός κινείται προς την κατεύθυνση ανανέωσης του σε μεγάλο βαθμό γηρασμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Ο.Λ.Β. Α.Ε, αφετέρου θα βελτιώσουν κατά πολύ τις παρεχόμενες προς τους χρήστες του λιμένα, δίνοντας νέες προοπτικές στην Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Η υπογραφή της ς είναι ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ανανέωσης του Η/Μ εξοπλισμού, η οποία ξεκίνησε πριν από δύο (2) έτη με την υποβολή αιτήματος ς από το 2014-2020. Η δαπάνη της ανωτέρω προμήθειας καλύπτεται σε ποσοστό 35% από την και σε ποσοστό 65% από ιδίους πόρους της Ο.Λ.Β. Α.Ε. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε την Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό για τη συνεπή χρηματοδοτική στήριξη που παρέχει στην Ο.Λ.Β. Α.Ε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση