Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υπογράφεται η χρηματοδότηση για τη γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα
Υπογράφεται η χρηματοδότηση για τη γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα

Υπογράφεται η χρηματοδότηση για τη γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα

Εντός των ημερών υπογράφετι η πόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για την χρηματοδότηση με 100.000 ευρώ της μελέτης για την κατασκευή νέας ς στο «Αλιγαρόρεμα», στην οδό Αθηνών, στο ύψος του Προφήτη Ηλία, ένα από προβλήματα της πόλης  για την επίλυση των οποίων επί χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα.

Την θετική αυτή εξέλιξη γνωστοποίησε σήμερα στον δήμαρχο Βόλου,  Αχ. Μπέο, ο υφυπουργός του υπουργείου Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, που επισκέφθηκε τον δήμαρχο στο γραφείο του συνοδευόμενος από τους βουλευτές της ΝΔ,   Ζέττα Μακρή, Θανάση Λιούπη και Κων. Μαραβέγια, καθώς και από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ς της ΝΔ,  Δήμο Νταόπουλο.

Από πλευράς Δήμου στη μετείχαν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών  Θάνος Θεοδώρου, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Τάσος Μπατζιάκας και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Στ. Διαμαντίδης.

Ο κ. Μπέος υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που ο Δήμος Βόλου έχει με τον κ. Καραμανλή γα την προβλημάτων  που χρονίζουν επί δεκαετίες και ζήτησε και από τον κ. Κεφαλογιάννη να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή  για να αλλάξει επιτέλους σελίδα η πόλη και να πάρει τη θέση που δικαιούται ως μια από τις ομορφότερες .

Μάλιστα, ως θέματα άμεσης προτεραιότητας του έθεσε ένα πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης, το θέμα της συντήρησης της σήραγγας της ς και αυτό της δημιουργίας του μουσείου της Αργούς.

Ο κ. Μπέος τόνισε ότι είναι χαρά και ευτυχία για την πόλη να έχει τέσσερις βουλευτές με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αφού έτσι δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξή της, επ' ωφελεία των πολιτών. «Δυστυχώς τόσα χρόνια, λόγω ιδιοτέλειας κάποιων, που δεν τους ενδιέφερε η πόλη να αναπτυχθεί, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Ευχαριστώ λοιπόν τον κ. υφυπουργό για τη συνεργασία και σας λέω ότι και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε νέα στο υπουργείο για να βάλουμε τα θέματα επί τάπητος», κατέληξε ο κ. Μπέος

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και χαρακτήρισε εξαιρετική την υπάρχουσα συνεργασία, που συνεχίζεται.

Ο Δήμος Βόλου, τόνισε, είναι από τα καλά παραδείγματα σε όλη τη χώρα, όπου προωθούνται τα θέματα.

Πιστεύουμε ότι με τη δική μας συμβολή και την προσπάθεια του Δήμου, η πόλη θα μεταμορφωθεί, με την θεμάτων και με τη βοήθεια των συναδέλφων βουλευτών που δίνουν καθημερινά τη μάχη εντός και εκτός Βουλής.

"Αλιεύοντας" την είδηση