Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Υπηρεσίες και φορείς του Βόλου επισκέφθηκαν οι γ.γ. της Κυβέρνησης
Υπηρεσίες και φορείς του Βόλου επισκέφθηκαν οι γ.γ. της Κυβέρνησης

Υπηρεσίες και φορείς του Βόλου επισκέφθηκαν οι γ.γ. της Κυβέρνησης

Υπηρεσίες και φορείς της πόλης του Βόλου επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι της Κυβέρνησης .

Συγκεκριμένα, οι γ.γ. Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλος,  αυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών Ευάγγελος Κυριαζόπουλος και Τουρισμού Κώστας Λούλης, επισκέφθηκαν τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, το και Start-up επιχειρήσεις που έχουν έδρα το λιμάνι του Βόλου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τρέχοντα ζήτημα, αλλά και προοπτικές.

Στη συνέχεια, μαζί με τον γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Πάνο Σταμπουλίδη επισκέφθηκαν την , όπου συζήτησαν με τη διοίκηση και τους αγρότες της περιοχής ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν και δημιουργούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Επίσης συνάντηση είχαν μαζί με τον Πάνο Σταμπουλίδη, με τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου στην έδρα του συλλόγου, κατά την οποία συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης, αλλά και αναλύθηκαν πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που θα συνεισφέρουν στην περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών στην αγορά και στην του παρεμπορίου.

Τέλος συναντήθηκαν με την Ένωση Αποσταγματοποιών Ελλάδας στα γραφεία του Συνεταιρισμού της έας Αγχιάλου. Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση με τον πρόεδρο Δημήτρη και τον αρόεδρο Ιωάννη Κίτσιο, τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το παράνομο εμπόριο που είναι έντονο στο συγκεκριμένο κλάδο και αναλύθηκαν οι επιχειρησιακές και θεσμικές πρωτοβουλίες που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και προωθούνται, ώστε να αντιμετωπιστεί καθοριστικά το παρεμπόριο στο . Ένα παρεμπόριο με ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα και βιωσιμότητα του κλάδου, στην υγεία των καταναλωτών και στα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση