Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Xημικές τουαλέτες σε ακτές του Βόλου με Γαλάζιες Σημαίες
Xημικές τουαλέτες σε  ακτές του Βόλου με Γαλάζιες Σημαίες

Xημικές τουαλέτες σε ακτές του Βόλου με Γαλάζιες Σημαίες

Σε επτά ακτές με Γαλάζιες Σημαίες του Δήμου Βόλου θα τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες, που θα μισθωθούν για 107 ημέρες έναντι 22.290 €,   ενώ στις λαϊκές αγορές Βόλου, . Ιωνίας και . Αγχιάλου, θα τοποθετηθούν 46 χημικές τουαλέτες, αντί 49.818 €.

 

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία στη  της   Οικονομικής Επιτροπής.

Οι ακτές στις οποίες θα τοποθετηθούν οι χημικές τουαλέτες είναι: Αμαρυλλίδος, Αμφανών, για ΑΜΕΑ στον Άναυρο, Κριθαριά, . Αγχίαλος, και Μάραθος για το χρονικό διάστημα από 1 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου .

 

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ.  Νάνος  ψήφισε αρνητικά στη διάθεση πίστωσης και στον συνοπτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση, λέγοντας ότι πρόταση της παράταξής του είναι να αγοράσει ο τις τουαλέτες και να αναλάβει τη λειτουργία τους, ώστε να μη δίνονται χρήματα σε εργολάβους.

 

Τέλος η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα, εκτός ημερήσιας διάταξης εργασίες κλαδέματος στη Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου και στη Δ.Ε. Ν. Ιωνίας, προϋπολογισμού 6.500 και 4.850 € αντίστοιχα, καθώς και την προμήθεια 200 m3  φυτοπαθολογικού υλικού λιπασμάτων και βελτιωτικών εδάφους, κατόπιν έρευνας αγοράς και διαβούλευσης, με απευθείας αναθέσεις για το έτος .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση