Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ξεκινούν τα έργα στα Αστέρια Αγριάς
Ξεκινούν τα έργα στα Αστέρια Αγριάς

Ξεκινούν τα έργα στα Αστέρια Αγριάς

Την ανάκληση της προσωρινής διαταγής που είχε εκδοθεί την προηγούμενη εβδομάδα για την παύση εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου της στα «Αστέρια» Αγριάς αποφάσισε η πρόεδρος του δικαστηρίου κ. Παπαγεωργίου.

Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση θα ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες κατασκευής του 4ου αντλιοστασίου στη θέση «Αστέρια», οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε χρόνο ρεκόρ, προκειμένου να προλάβει την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι και έχουν προσδιοριστεί να εκδικαστούν την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος
Σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τη συγκεκριμένη ο Δήμος αναφέρει τα εξής:

Χαιρετίζουμε τη σημερινή του Πρωτοδικείου Βόλου, που ανακαλεί προηγούμενη και επιτρέπει τη συνέχιση των εργασιών για την κατασκευή του αντλιοστασίου στην περιοχή Αστέρια, με την οποία και ολοκληρώνεται το τεράστιας σημασίας περιβαλλοντικό, κυρίως, για το σύνολο του αποχετευτικού συστήματος της Αγριάς και της προστασίας του Παγασητικού.

Ευτυχώς επικράτησαν η σύνεση και η λογική και αποδόθηκε δικαιοσύνη. Δεν έχουμε καμία αίσθηση νικητή, πολύ δε περισσότερο δεν βλέπουμε στο πρόσωπο των αντιδρώντων περιοίκων κάποιους ηττημένους. Η αντιδικία μαζί τους δεν ήταν σε προσωπικό επίπεδο. Το έχουμε πει εξ αρχής και το επαναλαμβάνουμε και τώρα, πως η μάχη μας, όπως σε όλα τα μέτωπα που καθημερινά δίνουμε, είναι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της πόλης και της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών, πάντα με σεβασμό στη νομιμότητα, χωρίς καιροσκοπισμούς και μικροπολιτικά και κομματικά παιχνίδια.

Θα ήταν πραγματικά εγκληματικό να ματαιωθεί ένα τόσο σημαντικό έργο ζωής, με θειικές επιπτώσεις για την ποιότητα ζωής δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, τόσο σε ό,τι αφορά το περιβάλλον, όσο και την τοπική οικονομία, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι αρρωστημένες, παράλογες και απαράδεκτες προθέσεις μια κλίκας αποτυχημένων και «πικραμένων» πολιτικάντηδων, που βυσσοδομούν σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και εν τέλει της κοινωνίας, με την φρούδα ελπίδα μιας μικρής ρεβάνς και την ελπίδα να ξεχαστεί από όλους η παροιμιώδης, καταστροφική τους ανικανότητα.

Συνεχίζουμε πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα τον αγώνα μας, που είναι διαρκής, για να δώσουμε στην πόλη μας αυτά που της αξίζουν και που η γνωστή διαπλεκόμενη παρεϊτσα χρόνια της είχε στερήσει, φροντίζοντας τα ιδιοτελή και ευτελή συμφέροντα των μελών της. Καλούμε όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα μας και να συνεργαστούν για να κρατήσουμε το Βόλο που όλοι αγαπάμε στην τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας, που έχει μπει από τις εκλογές του Μαΐου του2014, μακριά από ανούσιες και βλαβερές αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις, έξω από βρόμικα κομματικά και προσωπικά παιχνίδια αποτυχημένων και καταδικασμένων στη λαϊκή συνείδηση διαπλεκόμενων πολιτικών.

Το έργο αυτό είναι το πλέον χρήσιμο από όλα για τους κατοίκους της Αγριάς και ταυτόχρονα είναι η απαρχή μιας σειράς μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έρχονται και που θα κάνουν το Βόλο μας την πόλη που ονειρευόμαστε.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι το γραφείο του Δημάρχου είναι πάντα ανοιχτό για εκείνους για να συζητούμε με σοβαρότητα και διάθεση συναίνεσης και συνεργασίας όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν και αφορούν τη λειτουργία και την προοπτική της πόλης. Η και ο διάλογος, σε όλα τα επίπεδα, είναι βασικό στοιχείο της πολιτικής μας, που ήταν, είναι και θα παραμείνει μακριά από κάθε έννοια διαπλοκής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση