Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ξεκίνησαν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες”
Ξεκίνησαν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες”

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες “Χωρίς Μεσάζοντες”

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες “” για τα ελληνικά : Φέτα, Γίδινο Τυρί, Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Αλεύρι, Μέλι, Αυγά Χωριάτικα, Φυσικό Χυμό Ρόδι και Ακτινίδια. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.anwsi.gr και ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

– Φέτα και Τυρί Γίδινο από τον Παραπόταμο Λαρίσης, τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου, στην τιμή των 25 /4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά – 5,90 /κιλό). Η φέτα διαθέτει προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και το τυροκομείο διαθέτει πιστοποιητικά ISO και AGROCERT. Εκτός παραγγελίας θα υπάρχουν και παραδοσιακά τυριά, όπως Μανούρι , Ανθότυρο και Κεφαλοτύρι, σε μικρότερες συσκευασίες vacoum.

– Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ποικιλίας Κορωνέικης (φετινής σοδειάς) από τη Μεσσηνίας (περιοχή Κορώνης) στην τιμή των 22 ευρώ/5λιτρο, σε πλαστική διάφανη συσκευασία των 5 λίτρων (4,4 ευρώ/λίτρο). Το είναι προϊόν ψυχρής έκθλιψης, μόνο με μηχανικές και φυσικές μεθόδους, με πιστοποίηση εφαρμογής του συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης.

– Αλεύρι από μαλακά α (μαλακό για όλες τις χρήσεις) στην τιμή των 5 ευρώ/10κιλο (0,50 ευρώ/κιλό) και Αλεύρι από σκληρά α (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) στην τιμή των 7 ευρώ/10κιλό (0,70 ευρώ/κιλό), σε συσκευασίες των 10 κιλών από τους Μύλους Ζαμπόγα (Σοφάδες Καρδίτσας).

– Ανθόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό από το Μπέλες Σερρών.

– Πευκόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό από τη Θάσο.

– Μέλι από Σουσούρα (ρείκι) και Πεύκο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό από το Κασσανδρινό Χαλκιδικής.

– Αυγά Χωριάτικα ελευθέρας βοσκής (με πιστοποίηση) από την Ελασσόνα σε καρτέλα των 30 τεμαχίων και τιμή 5,20 ευρώ/καρτέλα (0,173 ευρώ/τεμάχιο).

– Φυσικός Χυμός Ρόδι φετινής σοδειάς (100% φυσικός – μη παστεριωμένος, μη συμπυκνωμένος) με τιμή 4 ευρώ/λίτρο, σε πλαστική φιάλη από το Ροδολίβος Σερρών.

– Ακτινίδια βιολογικά (μέγεθος Α) σε συσκευασία 3 κιλών και τιμή 3 ευρώ/3 κιλά (1 ευρώ/κιλό) από την Ζαγορά.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 06/Απριλίου στις 16:00, ενώ οι τηλεφωνικές παραγγελίες την Τετάρτη 05/Απριλίου (6-9 το απόγευμα).

Το Σάββατο 08 Απριλίου 2017, κατά τη διάρκεια της διανομής στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογή Χρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή από Κουτάκια Αλουμινίου, συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση