Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Ξεκινά η Ναυτική Εβδομάδα 2018
Ξεκινά η Ναυτική Εβδομάδα 2018

Ξεκινά η Ναυτική Εβδομάδα 2018

της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου

 Η Ναυτική Εβδομάδα είναι, πλέον, θεσμός στην πόλη, που διοργανώνεται από τον φορέα Πολιτισμού της Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» και περιλαμβάνει πολλές εκ, που θα εξελιχθούν από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου. Η τιμώμενη πόλη για την φετινή Ναυτική Εβδομάδα θα είναι η Μασσαλία, αρχαία ελληνική αποικία.

Η επίσημη έναρξη της 2018 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/6, στις 8.30 μ.μ., στο προαύλιο του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, με τον αγιασμό που θα τελέσει ο   Ιγνάτιος.

Μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, το Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ» θα παρουσιάσει την Μαθητική μουσική «La Méditerranée nous unis» – «Η Μεσόγειος μας ενώνει».

Θα ακολουθήσει Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.

Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με την στον πρέσβη της αλλίας και στους εκπροσώπους της Μασσαλίας.

Τις υπόλοιπες ημέρες θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκ στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, όπως οι συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Καλαμάτας, της Ορχήστρας Κιθαρωδών Βόλου, του Μουσικού Σχολείου Βόλου, ο περίπλους του Παγασητικού και πολλά άλλα, που αναγράφονται στο πρόγραμμα της 2018 που αναλυτικά δημοσιεύεται στην της  Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση